.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 18:03

Triumph – Επίσκεψη του πρίγκιπα William στο Hinckley

 

Θα εγκαινιάσει τις εγκαταστάσεις των επισκεπτών

 

Στην Βρετανία, όπου η μοναρχία έχει ακόμα έναν πολύ ισχυρό θεσμικό ρόλο, κάτι τέτοια μετράνε πολύ! Ο πρίγκιπας William λοιπόν,  επισκέφθηκε σήμερα (20/02) το εργοστάσιο της Triumph στο Hinckley, περιηγήθηκε στις γραμμές παραγωγής, παρατήρησε από κοντά την συναρμολόγηση ενός Tiger 1200 και αργότερα, θα εγκαινιάσει τις εγκαταστάσεις που συγκροτούν αυτό που η εταιρεία αποκαλεί Visitor Experience, δηλαδή  μουσείο και τους χώρους επισκεπτών της Triumph.

Πέραν του ότι η “γαλαζοαίματη” επίσκεψη έχει ιδιαίτερη και βαρύνουσα σημασία για την Triumph, αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον για όλους εμάς του υπόλοιπους, είναι κάποιες πληροφορίες που προέκυψαν από το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο πρίγκιπας William λοιπόν, έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τις μοτοσυκλέτες και είναι, μαζί με τον αδερφό του Harry, κάτοχοι ενός μεγάλου αριθμού δίτροχων, που περιλαμβάνει μοντέλα πολλών κατηγοριών, από καθαρόαιμα MX και Enduro, μέχρι καθαρόαιμα ασφάλτινης πίστας ( τα χρήματα δεν θα πρέπει να ήταν πρόβλημα…)

Ωστόσο όλα αυτά αποτελούν παρελθόν για τον πρίγκιπα William, καθότι από τότε που έγινε πατέρας, έκοψε τα πολλά – πολλά με τους δύο τροχούς.

 Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά και ο πρωταθλητής των WSBK, Jonathan Rea κατά την απονομή του τίτλου MBE από το παλάτι, πέρυσι το Νοέμβριο: “Μιλήσαμε αρκετά με τον πρίγκιπα William για μοτοσικλέτες και την μεγάλη συλλογή που έχει. Μου ανάφερε βέβαια ότι δεν καβαλάει συχνά πλέον λόγο της πατρότητας”.

Πάντως κατά την επίσκεψη του στην Triumph, ένα βολτάκι με Tiger το έκανε, όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 18:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon