.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018 12:23

Επίσημη συνεργασία Husqvarna-MOTOREX

 

MOTOREX λιπαντικά στον δρόμο και στους αγώνες

 

Τη συνεργασία τους σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία ξεκινά από την αρχή του 2018, ανακοίνωσε η Husqvarna με τον Ελβετό κατασκευαστή λιπαντικών MOTOREX.

Η εν λόγω συνεργασία αφορά σε όλα τα νέα μοντέλα της Husqvarna, χωμάτινα και ασφάλτινα, τα οποία ως πρώτη “τοποθέτηση” θα φέρουν αποκλειστικά τα λιπαντικά της MOTOREX. Επίσης, τα προιόντα της MOTOREX γίνονται και τα επίσημα προϊόντα που συστήνει πλέον η Husqvanra για την περιποίηση-συντήρηση των μοτοσυκλέτών της.

Παράλληλα οι Ελβετοί γίνονται και ο επίσημος συνεργάτης της Husqvarna όσον αφορά στην εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα της εταιρίας Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. 

Η MOTOREX ιδρύθηκε το 1917 από τον Arnold Bucher και κατασκευάζει τα προϊόντα της στο Langenthal της Ελβετίας. Με 110 τίτλους σε παγκόσμιο επίπεδο η ελβετική εταιρία είναι μια από τις πιο επιτυχημένες όσον αφορά στην εμπλοκή της στους αγώνες με κύριο πεδίο δράσης το Motocross, το Supercross, το Enduro και τα Rally.

Husqvarna MOTOREX synergaqsia 2018

Αριστερά ο διευθύνων σύμβουος του ομίλου BUCHER MOTOREX, Edi Fischer και δεξιά ο διευθύνων σύμβουλος  του ομίλου KTM, Stefan Pierer.

Ο Diego Clement, επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Husqvarna δήλωσε: « Αυτή η νέα συμφωνία με την MOTOREX μας διασφαλίζει έναν τεχνικό συνεργάτη πάνω στον οποίο μπορούμε να βασιστούμε 100% και αυτό μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να κυνηγούμε νίκες σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου. Τα προϊόντα της MOTOREX έχουν αποδείξει την αξία τους στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ολόκληρη η αγωνιστική μας ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing θα χρησιμοποιεί τα λιπαντικά ήδη από φέτος. Η νεά σεζόν ξεκινά με δύο πολύ σημαντικά γεγονότα για εμάς, το Dakar Rally και τον πρώτο γύρο του AMA Supercross. Στοχεύοντας και στα δύο στην κορυφή, ανυπομονούμε να ξεκινήσει η νέα χρονιά με την MOTOREX στο πλευρό μας.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018 14:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon