.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2017 14:47

3ο Scooter Rally Αντοχής - Στις 28/5/2017 στη Θεσσαλονίκη

 

Προκήρυξη αγώνα, περιγραφή διαδρομής - Δηλώστε συμετοχή τώρα!

 

Το 3ο Scooter Rally Αντοχής είναι και πάλι προ των πυλών! Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου και 2ου Scooter Rally Αντοχής που διεξήχθησαν στην Αττική (2015) και Κορινθία Αργολίδα(2016) αντίστοιχα, το 3ο Scooter Rally Αντοχής, εφέτος μετακομίζει πιο βόρεια και συγκεκριμένα στην όμορφη Θεσσαλονίκη αναζητώντας αναβάτες με “εκδρομικές ανησυχίες”, αντοχές και διάθεση για παιχνίδι και εξερεύνηση.

Το 3ο Scooter Rally Αντοχής θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2016 στον νομό Θεσσαλονίκης. Αναλυτικές οδηγίες για τις δηλώσεις, τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής. Τις δηλώσεις συμμετοχής θα τις βρείτε εδώ. Η υπεύθυνη δήλωση την οποία θα βρείτε εδώ, θα πρέπει να παραδοθεί υπογεγραμμένη στους διοργανωτές στο χώρο της εκκίνησης.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 5/5/2017 μέχρι και Παρασκευή 26/5/2017 και ώρα 23:00.

Τις υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να τις συμπληρώσουν και να τις υπογράψουν και οι συνεπιβάτες.

Η διοργάνωση αυτή δεν έχει κανενός είδους αγωνιστικό ή ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Οι υπεύθυνοι διοργάνωσης δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε υλική ή σωματική ζημία επέλθει στον συμμετέχοντα αναβάτη ή στον τυχόν συνεπιβάτη ή σε τρίτο που τυχόν προκληθεί από τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης αυτής.

Ευνόητο είναι ότι καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής θα πρέπει να τηρούνται οι προβλεπόμενοι κατά περίπτωση κανόνες του Κ.Ο.Κ. και όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και υποχρεωτικά να φορούν κράνος.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι οι συμμετέχοντες να χαρούν με την παρουσία τους, να παίξουν, να φωτογραφήσουν και να ευχαριστηθούν τις ομορφιές της διαδρομής που θα οδηγήσουν. Νικητής δεν θα είναι αυτός που θα ολοκληρώσει πιο γρήγορα τη διαδρομή, αλλά εκείνος που θα καταφέρει να συλλέξει τις σωστές φωτογραφίες, θα δώσει τη σωστή λύση στους γρίφους της διαδρομής και θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους στα παιγνίδια που θα έχει συμμετοχή.

Για να θεωρηθεί ότι ο συμμετέχων ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκδήλωση, πρέπει να αποστείλει τις ζητούμενες φωτογραφίες στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τη Δευτέρα 29/5/2016 και ώρα 00:00.

Ο αριθμός των φωτογραφιών που θα αποσταλούν από τους συμμετέχοντες πρέπει να είναι το πολύ μέχρι όσες έχουν ζητηθεί. Σε περίπτωση που είναι περισσότερες θα θεωρούνται ΟΛΕΣ άκυρες.

Στην εκδήλωση εκτός από την ατομική συμμετοχή του καθενός μπορεί να υπάρχει παράλληλα και ομαδική συμμετοχή.

Στην ομαδική μπορεί να συμμετέχουν από τρεις (3) τουλάχιστον μηχανές και θα ληφθεί υπόψη ο μέσος όρος της βαθμολογίας των μελών της για το ομαδικό (αρκεί η αναγραφή σε χαρτί που θα παραδώσετε στην εκκίνηση των συμμετεχόντων μαζί με τον αριθμό συμμετοχής του καθενός).

Στην εκκίνηση και στον τερματισμό, θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες αναμνηστικά και διπλώματα, ενώ λίγες μέρες μετά θα γίνει η εκδήλωση απονομής επάθλων και κλήρωση πολλών δώρων στους συμμετέχοντες.

Στους τρεις (3) πρώτους του ατομικού και στη πρώτη ομάδα του ομαδικού θα απονεμηθούν κύπελλα.

Σημαντικό 1 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι τύποι scooter και μοτοσυκλετών, το δε κόστος συμμετοχής είναι για όλους μηδενικό.

Σημαντικό 2 Οι φωτογραφίες των σημείων έλεγχου θα αναρτηθούν στη σελίδα της διοργάνωσης στο fb  και θα ενσωματωθούν στη περιγραφή της διαδρομής δύο μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης, δηλαδή την Παρασκευή 26/5/2016 και ώρα 15:00.

Σημαντικό 3 Στις φωτογραφίες των σημείων ελέγχου θα πρέπει απαραίτητα να απεικονίζεται η μηχανή του συμμετέχοντα και το αυτοκόλλητο με τον αριθμό συμμετοχής εκτός και αν υπάρχουν άλλες οδηγίες από τους διοργανωτές.

Σημαντικό 4 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχουν κρυφά σημεία ελέγχου στη διαδρομή, για τον έλεγχο της οδικής συμπεριφοράς των συμμετεχόντων και τη τήρηση του Κ.Ο.Κ επί ποινή αποκλεισμού.

Σημαντικό 5 Ωστόσο η διοργάνωση θα έχει για όποιον το επιθυμεί αναμνηστικό μπλουζάκι με κόστος 10,00 ευρώ και διαθέσιμο σε όλες τις διαστάσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση η όσο το δυνατό νωρίτερα παραγγελία του.

Πρέπει να τονιστεί εδώ με ιδιαίτερη έμφαση, ότι το Scooter Club Hellas, το Tmaxclub και η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αναβατών Ελλάδας (ΜΟΤΟ.Λ.Α.Ε) Rider’s Club Hellas δεν έχουν απολύτως κανένα οικονομικό όφελος από τα μπλουζάκια αυτά, των οποίων η πώληση συνεισφέρει μόνο σε κάποια από τα έξοδα της διοργάνωσης.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ
ΥΙΟΙ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΤΑΛΟΥ Ο.Ε
YAMAHA ΜΕΡΕΜΕΤΣΑΚΗΣ
LAP (ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ)
MALAMAS APARTMENTS
ΤΟ ΜΟΥΤΑΚΙ
KYPARISSIA BLUE LUXURY ROOMS & STUDIOS
ΤΟΝΗ ΜΠΑΤΖΙΟ
MACEDONIAN MEGA STOCK BAZAAR
STUDIO ΚΑΙΝΤΑΣ
HOTEL ΦΑΝΗ
HAIRSTAR ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
ΤΣΙ ΤΣΙ ΦΑΙ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ
ΑΛΣΟΣ CAFE
IONIA PAINTS

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαϊος 2017 15:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon