.
Κατηγορία Kawasaki
Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 13:33

Kawasaki Versys 1000 – 2015 - Όλες οι φωτογραφίες

 

Αλλαγές εσωτερικά και εξωτερικά

 


Η Kawasaki παρουσίασε το νέο για το 2015 Versys 1000, το οποίο έχει σχεδιαστεί εκ νέου τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.
Το νέο μοντέλο διαθέτει διπλά φωτιστικά σώματα, νέο fairing για βελτίωση της αεροδυναμικής και όπως αναφέρει η Kawasaki στο δελτίο τύπου, για να πιέζει ο αέρας το μπροστινό τμήμα κάτω. Η ζελατίνα του fairing έχει σχεδιαστεί εκ νέου και είναι ρυθμιζόμενη, από τα 30mm έως τα 65mm
Οι τροχοί των 17 ιντσών παραμένουν και χρησιμοποιούν πλέον ελαστικά της Bridgestone T30 ως standard. Το πλαίσιο έχει ενισχυθεί για να υποστηρίζει το φόρτωμα στην περίπτωση ταξιδίου, ενώ, η Kawasaki έχει εξοπλίσει τις νέες βαλίτσες με σύστημα ενός κλειδιού – το ίδιο με την κεντρική κλειδαριά.
Νέο είναι και το κεντρικό stand το οποίο διαθέτει από το εργοστάσιο πλέον το Versys 1000.
Ο κινητήρας δεν έχει αλλάξει, παραμένει ο ίδιος τετρακύλινδρος 1043 κυβικών εκατοστών που είχε και πριν, με standard ABS, το σύστημα Traction Control της Kawasaki που ρυθμίζεται σε τρία στάδια και απενεργοποιείται, τα power modes επιλογής χάρτη στην ηλεκτρονική ανάφλεξη, και μονόδρομο συμπλέκτη για αποφυγή μπλοκαρίσματος του πίσω τροχού.
Παράγεται σε μαύρο, πορτοκαλί γυαλιστερό και λευκό.

 

Φωτογραφίες οδήγησης

Στατικές φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 10:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki Versys 650 – 2015 Kawasaki Ninja H2 2015 – Το επίσημο δελτίο »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon