.
Κατηγορία Kawasaki
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 09:43

Kawasaki Z 1000 2014 – Νέες φωτογραφίες και video

 

Διέρευσε video από ιαπωνικό site



Το νέο Kawasaki Ζ 1000 έχει αρχίσει ήδη να κάνει την εμφάνισή του, όπως σας είχαμε ενημερώσει λίγες μέρες πριν. Η Kawasaki ακόμη δεν έχει δείξει κάτι επίσημο, όπως το ιαπωνικό site, Mr-bike δημοσίευσε στο Youtube ένα video που δείχνει την νέα μοτοσυκλέτα.
Για την νέα χρονιά, το Z 1000 είναι πολύ ανανεωμένο οπτικά με την μάσκα, αλλά και την ουρά να έχουν πιο αεροδυναμική σχεδίαση. Αν και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες ακόμη, γνωρίζουμε ότι το νέο Z 1000 θα διαθέτει ABS, αλλά και το σύστημα της Kawasaki, K-TRC, με ρυθμιζόμενο Traction Control σε τρία στάδια, αλλά και ρύθμιση της ηλεκτρονικής ανάφλεξης σε δύο στάδια. Αναμένεται η απόδοσή του να φτάσει τους 140 ίππους, από 136 του προηγούμενου μοντέλου, αλλά σίγουρα θα γνωρίζουμε αύριο που θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση στην έκθεση EICMA.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 09:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki Z 1000 2014 Νέα μοντέλα Kawasaki – 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon