Κατηγορία Husqvarna
Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2011 11:50

HUSQVARNA TC 250 Akrapovic

 


Πλήρως ανανεωμένο

 ΝΕΑ HUSQVARNA TC250 Akrapovic

Η νέα Husqvarna TC250 Akrapovic έχει ανανεωθεί πλήρως, εκμεταλλευόμενη την εμπειρία που αποκτήθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Motocross MX2 από την επίσημη αγωνιστική ομάδα της Husqvarna. Η μοτοσικλέτα έχει δεχθεί ριζικές αλλαγές, τόσο στον κινητήρα όσο και στα άλλα μηχανικά μέρη. Ο κινητήρας διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου με μία πεταλούδα γκαζιού Mikuni THB διαμέτρου 45mm.

Η εισαγωγή αέρα και η εξάτμιση έχουν ανασχεδιαστεί για να βελτιωθεί η ισχύς στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Τα κάρτερ του κινητήρα έχουν τροποποιηθεί και ενισχυθεί στην περιοχή στήριξης τους στο πλαίσιο. Η ποδιά του κινητήρα είναι κατασκευασμένη από νέο υλικό, πιο ανθεκτικό στα χτυπήματα.
Μία ακόμα ιδιαίτερα αξιόλογη καινοτομία σε μία μοτοσικλέτα motocross μαζικής παραγωγής είναι η χρήση της εξάτμισης Akrapovic που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη νέα TC250, η οποία διαθέτει τελικό από τιτάνιο και αποτελεί μέρος του εργοστασιακού εξοπλισμού της μοτοσικλέτας.

Το πλαίσιο ανασχεδιάστηκε ριζικά και ενισχύθηκε πλήρως,  αποκτώντας τώρα ένα πιο κωνικό και αεροδυναμικό σχήμα.
Το πιρούνι είναι κλειστού τύπου της Kayaba και το αμορτισέρ της Sachs. Τα κέντρα των τροχών είναι καινούργια, στιλβωμένα και πιο ελαφριά, ενώ τα δισκόφρενα είναι τύπου "μαργαρίτας". Η μοτοσικλέτα συνεχίζει να αποτελεί μέτρο σύγκρισης στον τομέα του βάρους: κενή υγρών ζυγίζει μόλις 97 Kg.

Αλλαγές έχουν γίνει και στο ρεζερβουάρ το οποίο τώρα διαθέτει μία νέα αντλία καυσίμου που επιτρέπει την εκμετάλλευση ολόκληρης της ποσότητας του διαθέσιμου καυσίμου. Τα καινούργια γραφικά είναι ενσωματωμένα στα πλαστικά για μεγαλύτερη αντοχή, αντανακλώντας τη νέα αισθητική της Husqvarna.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή της νέας Husqvarna TC250 Akrapovic είναι 8.100€ και μπορεί να παραγγελθεί  άμεσα στο δίκτυο επισήμων εμπόρων μοτοσικλετών Husqvarna.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Husqvarna Motorcycles www.husqvarna-motorcycles.gr, να επικοινωνήσετε με κάποιον από τους επίσημους εμπόρους Husqvarna Motorcycles ή να καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο της BMW Hellas 210 9118000.

Φωτογραφίες


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « HUSQVARNA CR ΚΑΙ SM 50 HUSQVARNA SMR 449 / SMR 511 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube