.
Κατηγορία Harley Davidson
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 12:00

Harley-Davidson - Νέες αναρτήσεις στα Touring μοντέλα 2017

 

Πιο άνετες, πιο εύκολες στις ρυθμίσεις

 

Πέρα από τον ολοκαίνουργιο Milwaukee-Eight κινητήρα νέες είναι και οι αναρτήσεις των Touring μοντέλων της Harley-Davidson για το 2017. 

Στόχος της αμερικάνικης εταιρείας ήταν να βελτιώσει την άνεση, τον έλεγχο και τις επιδόσεις όλης της Touring γκάμας της για το 2017. 

8038

Η Harley ονομάζει την τεχνολογία του νέου πιρουνιού της Showa που βρίσκουμε στα Touring μοντέλα "dual bending valve front suspension technology", που "παρέχει την απόδοση ενός αγωνιστικού πιρουνιού με γραμμικά χαρακτηριστικά απόσβεσης και μειωμένο βάρος". Αυτό μεταφράζεται σε νέες βαλβίδες στο εσωτερικό του πιρουνιού, που βελτιώνουν την ροή του λαδιού κάτω από αυξημένες πιέσεις όπως μεγάλες ανωμαλίες στο δρόμο, σαμάρια, αλλά και στις υψηλές ταχύτητες. Την ίδια ώρα παρέχει βελτιωμένο έλεγχο και σε πιο "χαλαρές" συνθήκες. 

8097

Το πιρούνι διαθέτει επιπλέον μεγαλύτερα πιστόνια. Τα χαμηλωμένα μοντέλα έχουν 99 mm διαδρομής, ενώ τα standard μοντέλα έχουν 116 mm διαδρομής.

High Res JPG 46858 17LIT PHX 161440

Νέα είναι και τα πίσω αμορτισέρ, με περισσότερες ρυθμίσεις προφόρτισης, αλλά και με εύκολη ρύθμιση με το χέρι, μέσω υδραυλικού συστήματος.

8039

Σημειώστε τέλος πως στον κατάλογο με τα Screaming Eagle performance parts της Harley, βρίσκουμε πλέον και εξαρτήματα για τον νέο Milwaukee-Eight κινητήρα, εξαρτήματα που παρέχουν έως και 24% αύξηση στη ροπή -και αυτή τη φορά ελπίζουμε η Harley να έχει πάρει έγκριση από την EPA, για να αποφύγει μελλοντικά πρόστιμα.

Φωτογραφίες

Βίντεο

Δείτε πρώτα το βίντεο για την Touring σειρά του 2017.

Στη συνέχεια δείτε ένα επεξηγηματικό βίντεο για τις αναρτήσεις...

Και τέλος ένα ακόμη τεχνικό βίντεο για το πιρούνι της σειράς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 08:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon