.
Κατηγορία Harley Davidson
Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 14:53

Harley-Davidson 2014-Ενίσχυση γκάμας με τρία μοντέλα

Νέα Low Rider – Super Low – Street Bob

 


Η Harley-Davidson® ενισχύει την γκάμα του 2014 με τρία εντυπωσιακά μοντέλα. Αμέσως μετά την παρουσίαση του H-D Street 750TM και την καθιέρωση του Project RUSHMORE, το θρυλικό Low Rider®, το ταξιδιάρικο SuperLow® 1200T και το επαναστατικό Street Bob® Special Edition επιστρέφουν.

Low Rider


Ο ορισμός των custom παλιάς σχολής – Η επιστροφή του Low Rider®! Είναι και πάλι εδώ! Το νέο Low Rider® οφείλει την “άγρια” εμφάνιση στον πρόγονό του, το μοντέλο του 1977 με τις επιβλητικές hot-rod γραμμές του. Σήμερα όμως διανύουμε το 2014, έτσι λοιπόν η κλασσική ‘low rider’ γοητεία συνδυάζεται με τεχνολογία αιχμής. Kινητήρας Twin-Cam 1690κ.εκ., εξάτμιση 2 σε 1, διπλά δισκόφρενα στον μπροστινό τροχό και πίσω ανάρτηση με ελατήρια 3 ρυθμίσεων είναι μερικά μόνο από τα νέας τεχνολογίας χαρακτηριστικά του. Και φυσικά πολλές δυνατότητες ρύθμισης, όπως πλήρως ρυθμιζόμενο pull back τιμόνι (με κλίση προς τα πίσω για πιο άνετη οδήγηση) και ρυθμιζόμενη σέλα για να προσαρμόσετε τη θέση οδήγησης στο δικό σας στυλ. Το ολοκαίνουργιο Low Rider® παρέχει περισσότερη ισχύ, άνεση και ακόμη πιο έντονη αίσθηση Harley®.

Super Low 1200T


Tο μεγάλου βάρους “ελαφρύ” μοντέλο – Το νέο SuperLow® 1200T. Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται αν στο γνήσιο V-Twin Sportster® (το εξαιρετικά δημοφιλές SuperLow®) αναβαθμίσεις τον κινητήρα και προσθέσεις πληθώρα από ταξιδιωτικά χαρακτηριστικά; Το αποτέλεσμα είναι το ολοκαίνουργιο SuperLow® 1200T. Διατηρώντας όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσφέρουν ευελιξία στην πόλη, το SuperLow® 1200T παρέχει επιπλέον ισχύ, άνεση και όλες τις βελτιώσεις που περιμένεις από ένα κορυφαίο μοντέλο τουρισμού: Σέλα δύο θέσεων, πλαϊνές βαλίτσες με κλειδαριά, αφαιρούμενος ανεμοθώρακας, μικρά ποδωστήρια με αντικραδασμικό σύστημα και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Και χωρίς κανένα συμβιβασμό σε ότι αφορά την εμφάνιση. Με μηχανικά επεξεργασμένους χαμηλού βάρους 5-μπρατσους τροχούς και άφθονο χρώμιο από μπροστά μέχρι πίσω, το νέο SuperLow®1200T συμπληρώνει τη μοναδική οικογένεια Sportster.

Street Bob Special Edition

Παίρνεις το Street Bob®, προσθέτεις δραστικές αναβαθμίσεις και απολαμβάνεις ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το Street Bob® Special διαθέτει μια σειρά από ειδικά χαρακτηριστικά που προκαλούν. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ο κινητήρας 1690κ.εκ., τo σύστημα ABS στο βασικό εξοπλισμό, οι 5-μπρατσοι τροχοί και η μοναδική διχρωμία με τα επιβλητικά γραφικά. Δεν αρκεστήκαμε όμως μόνο σε αυτά. Προσθέσαμε επίσης τη δημοφιλή σέλα δύο θέσεων Badlander®, μπροστά τοποθετημένα ποδωστήρια και φαρδύ drag (ευθείας μπάρας) τιμόνι, για να δώσουμε στη νέα μας δημιουργία μια ακόμη πιο επιθετική και καθαρή εμφάνιση. Και κάτι ακόμα. Το Street Bob® Special Edition θα διατεθεί σε πολύ περιορισμένες μονάδες, οπότε καλό θα είναι να βιαστείτε!

Φωτογραφίες Low Rider

Φωτογραφίες Super Low 1200T

Φωτογραφίες Stret Bob Special Edition

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 15:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Harley - Davidson Street 500 - 750 2014 Harley-Davidson XR750 – 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon