.
Κατηγορία Gas Gas
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 15:56

GASGAS MXC 2024 - Νέα ηλεκτρικά ποδήλατα βουνού σχεδιασμένα για διασκέδαση

Νέα οικογένεια τριών ποδηλάτων βουνού με ηλεκτρική υποβοήθηση, σχεδιασμένη για να ευχαριστηθείς οδήγηση εκτός δρόμου.

Κάτω από τα Enduro eMTB όπου πρωταγωνιστεί η κορυφαία οικογένεια ECC, η GASGAS παρουσιάζει τη νέα φαμίλια MXC που συνδυάζει τα αγωνιστικά γονίδια των ECC με την ευχρηστία και φιλικότητα που θα προσφέρει διασκέδαση και στον χομπίστα.

Τα νέα MXC βασίζονται σε ένα ανθρακονημάτινο πλαίσιο με τροχούς 29 και 27.5 ίντσες μπρος-πίσω, διαδρομές 160/140 mm και γεωμετρία εστιασμένη στην παιχνιδιάρικο χαρακτήρα και τον εύκολο χειρισμό του ποδηλάτου.

GASGAS MXC 2

Η ηλεκτρική προώθηση προέρχεται από το σύστημα SRAM Eagle Powertrain eMTB με μέγιστη ισχύ 680 W (0.9 hp) και ροπή 90 Nm (9.2 kgm) μέσω δύο επιλέξιμων επιπέδων υποβοήθησης και επιπλέον λειτουργίες auto-shift και coast.

Τροφοδοτούνται από μπαταρία 630 Wh και εξοπλίζονται με μια οθόνη AXS Bridge Display στον κεντρικό σωλήνα του πλαισίου. Για ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία μπορεί να προστεθεί επέκταση 250 Wh (Range Extender).

Η νέα σειρά των MXC διαθέτει τρεις εκδόσεις: MXC 6, MXC 5 και MXC 4. Κοινά και στις τρεις εκδόσεις είναι το πλαίσιο, ο ηλεκτροκινητήρας και η μπαταρία, καθώς και οι τροχοί.

GASGAS MXC 3

Τα MXC 6 και MXC 5 διαφοροποιούνται στις αναρτήσεις, καθώς φορούν ένα κουστουμάκι της DVO που εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη WP και περιλαμβάνει πιρούνι με διάμετρο καλαμιών 38 mm και διαδρομή 160, καθώς και ένα αμορτισέρ αέρα με διαδρομή 140 mm. Στον αντίποδα, το MXC 4 εξοπλίζεται με πιρούνι RockShox 160 mm Lyrik Select+ και αμορτισέρ Deluxe Select+.

Μεταξύ τους τα MXC 6 και 5 διαφέρουν σε δύο σημεία. Το ένα αφορά στη μετάδοση, καθώς το πρώτο φορά τη 12τάχυτη SRAM GX Eagle AXS, ενώ το δεύτερο την SRAM XO Eagle AXS.

Το δεύτερο σημείο διαφοροποίησης αφορά στη δοκό της σέλας (παλουκόσελο), καθώς το MXC 6 εξοπλίζεται με την προηγμένη RockShox Reverb AXS στην οποία το ύψος ρυθμίζεται με ηλεκτρικό μηχανισμό μέσω χειριστήριου στο τιμόνι.

GASGAS MXC

Τα νέα ποδήλατα βουνού της GASGAS θα διατεθούν στις αγορές της Ευρώπης από τους πρώτους μήνες του 2024 στα εξής χρώματα:

MXC 6 - Electronic Red (κόκκινο)
MXC 5 - Blanca White (λευκό)
MXC 4 - Sangria Red (κόκκινο)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 16:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon