.
Κατηγορία Benelli
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 12:27

Benelli - Ποιο θα είναι το αστέρι του περιπτέρου της στο σαλόνι CIMA;

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2020, η Benelli πρόκειται να αποκαλύψει ένα νέο, μυστηριώδες μοντέλο στο σαλόνι CIMA (China International Motorcycle Trade Expo), και οι φήμες οργιάζουν περί μεγάλης τετρακύλινδρης Superbike ή γυμνής μοτοσυκλέτας!

Στο ίδιο σαλόνι αναμένουμε αποκαλύψεις και από τη CFMOTO, με κορυφαίο μοντέλο την επερχόμενη GT μοτοσυκλέτα 1250 TR-G, για την οποία σας γράψαμε ΕΔΩ.

Όσον αφορά στη Benelli, ή μάλλον στην μητρική Qianjiang, αυτή ετοιμάζεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο κινέζικο σαλόνι, με μοντέλα όπως τη νέα γκάμα TRK, με το ανανεωμένο 502 αλλά και με το νέο TRK 800, τα Leoncino 500 Sport και Leoncino 800, το ανανεωμένο 302S, και αρκετά ακόμα νέα μοντέλα, τα οποία μπορείτε να δείτε στο άρθρο του ΒΙΚΕΙΤ ΕΔΩ.

Το μεγάλο αστέρι πάντως του περιπτέρου της QJ μάλλον θα είναι η μοτοσυκλέτα που βρίσκεται κάτω από την πράσινη κουκούλα. Θα είναι αυτή το TRK 800; Όμως στο δεύτερο teaser πέρα από την κουκουλωμένη μοτοσυκλέτα, η Benelli μας δίνει μια πειραγμένα θολή εικόνα από τον κινητήρα του μοντέλου, κινητήρας ο οποίος φαίνεται να είναι τετρακύλινδρος!

Benelli teaser 2

Μάλιστα ο τετρακύλινδρος αυτός κινητήρας δεν μοιάζει με τους υπάρχοντες κινητήρες της φίρμας που εξοπλίζουν τα TNT 600 / SRK 600. Και γιατί θυμίζει τον τετρακύλινδρο κινητήρα της MV Agusta;!

Οπότε, λογικά κάτω από την πράσινη κουκούλα περιμένουμε να δούμε ένα τετρακύλινδρο μοντέλο. Ναι αλλά σε τι κυβισμό;

Λέτε μετά την CFMOTO που ετοιμάζεται να ανεβάσει τον πήχη με το 1250 της, να δούμε και τη Benelli να παρουσιάζει χιλιάρι μοντέλο είτε στη Super-naked, είτε στη Superbike κατηγορία; Υπομονή μέχρι τις 19/9 όπου θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon