.
Κατηγορία Κράνη
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 09:10

AGV Pista GP - Soleluna

 

Αγωνιστικό και carbon

 

 

Η AGV προχωρά στην παραγωγή του κράνους που έχει εξελίξει και χρησιμοποιεί ο Valentino Rossi στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP. Πρόκειται για ένα full carbon κράνος το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για αγώνες, με εστίαση στο χαμηλό βάρος και στο σωστό ζύγισμα, τις μικρές διαστάσεις και την μεγάλη γωνία όρασης. Έχει ιδιαίτερα αυξημένη ροή αέρα για να αποβάλλεται ο θερμός αέρας από το εσωτερικό του, έχει μοναδική σχεδίαση και αεροδυναμική και θέτει νέα standards στην κατηγορία των αγωνιστικών κρανών. 

Παράγεται σε τέσσερα διαφορετικά κελύφη έτσι ώστε το κάθε νούμερο να έχει το δικό του μέγεθος, αποκλειστικά από carbon fiber. Έχει μεγάλους αεραγωγούς, αφαιρούμενο πλενόμενο και αναπνέον εσωτερικό, ενώ η ζελατίνα του είναι είναι αντιχαρακτική με μεγάλο εύρος όρασης. Διαθέτει pinlock για τοποθέτηση tear off, ενώ η ζελατίνα αφαιρείται δίχως την χρήση εργαλείων. Ασφαλίζει με σύστημα Double D, και θα το βρείτε σε μεγέθη XS, S, M, L, XL, XXL.

To carbon είναι εμφανές στα περισσότερα τμήματα του κράνους ενώ διαθέτει τα λογότυπα VR 46 του Valentino Rossi που δίνουν την "εργοστασιακή" αγωνιστική νότα. Τα χρώματα του Valentino Rossi που έχουμε δει στους αγώνες MotoGP έρχονται αυτούσια εδώ και δημιουργούν μία μοναδική ρέπλικα του διάσημου αναβάτη. Διαθέτει και αυτό την αεροδυναμική αεροτομή για σταθερότητα ενώ και αυτό το κράνος έχει επιμεληθεί ο επίσης διάσημος σχεδιαστής, Aldo Drudi.

MC Motor import S.A.
Μιχαλακοπούλου 36, Αθήνα, 210 7238005
www.mcmotor.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 18:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Acerbis Sulby - Ανοιγόμενο Κράνος Suomy SR Sport - Gambler »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon