.
Κατηγορία Jacket
Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 10:17

Jacket Spyke Namib

 


Σε προσφορά!

Το τζάκετ Namib από την Spyke είναι κατασκευασμένο από Polyester 600D υψηλής αντοχής, με επικάλυψη Teflon. Διαθέτει εσωτερική επένδυση mesh, μεγάλα ανοίγματα με φερμουάρ στα μανίκια, τέσσερις εισαγωγείς αέρα μπροστά και δύο πίσω, για τέλειο αερισμό. Τα μανίκια είναι αφαιρούμενα, όπως επίσης και το κολλάρο για την τοποθέτηση neck brace.

Η μεγάλη πίσω τσέπη φιλοξενεί το Camelback σας, με διόδους των σωληνώσεων, ενώ στα συν της εργονομίας είναι οι εννέα τσέπες, έξι μπροστινές (εκ των οποίων οι δύο αδιάβροχες), μία εσωτερική, μία μεγάλη στο πίσω μέρος και μία διάφανη θήκη για κάρτα enduro. 

Τα X-Stretch τμήματα στους ωμους, οι ρυθμίσεις σύσφιξης σε μέση και μανίκια και οι αφαιρούμενες δέστρες εγγυώνται απόλυτη ελευθερία κινήσεων, ενώ οι ανακλαστικές ζώνες σε ώμους, μανίκια και πλάτη αυξάνουν την ασφάλεια. 

Θα το βρείτε σε μοναδική τιμή προσφοράς, από 169 μόνο 139 ευρώ!

Συνδυάστε το τζάκετ Spyke Namib με το αντίστοιχο παντελόνι Spyke Namib από την ίδια σειρά, και επιτύχετε τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης, εργονομίας και προσιτής τιμής!

Ι. ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε., Καλλιρρόης 71 & Φραντζή, 117 43 Νέος Κόσμος
τηλ.: 210 9241108, 210 9242659, fax: 210 9241971

 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

www.tzortzopoulos.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 11:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δερμάτινο Jacket Dainese Speed Naked Jacket Acerbis Adventure »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon