.
Κατηγορία Jacket
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2013 08:01

Jacket Dainese Super Speed Tex

 


Sport διάτρητο καλοκαιρινό

 

 

Η άνεση και η ασφάλεια ήταν πάντα για την Dainese τα βασικά θέματα όσον αφορά στην εξέλιξη των υλικών και των προϊόντων της. Το Super Speed είναι ένα καλοκαιρινό Jacket το οποίο είναι διάτρητο σε αρκετά σημεία ώστε να επιτρέπει στον αέρα να το διαπερνά και να δροσίζει τον αναβάτη. Ταυτόχρονα όμως διαθέτει αφαιρούμενη αντιανεμική επένδυση ώστε να φοριέται περισσότερους μήνες, ακόμη και Φθινόπωρο ή αρχές της άνοιξης. Διαθέτει προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες, αλλά και αλουμινένια προστατευτικά εξωτερικά στους ώμους. Δέχεται προστασία στην πλάτη και στο στήθος, στις ειδικές τσέπες που διαθέτει.

MC motor import S.A.

www.mcmotor.gr

Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα, 210 7212986

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαϊος 2013 00:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Jacket Dainese G. Aspire D-Dry Jacket Dainese Air-Tourer S-ST »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon