.
Κατηγορία Λάδια
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 12:28

Weber 4T Synthetic SAE 10W40 - Ημισυνθετικό λιπαντικό μοτοσυκλετών

Εξαιρετικής ποιότητας ημισυνθετικό λιπαντικό τελευταίας τεχνολογίας για τετράχρονους κινητήρες μοτοσυκλετών που λειτουργούν τόσο σε μεταβαλλόμενες συνθήκες όσο και σε συνθήκες όπου υπάρχουν μεγάλες ταχύτητες και φορτία με υψηλές θερμοκρασίες. 

Προστατεύει το κιβώτιο ταχυτήτων και αποτρέπει το πατινάρισμα των δίσκων του συμλέκτη,μειώνοντας την απώλεια δύναμης στο ελάχιστο και εξασφαλίζοντας τέλεια λίπανση.

Σχεδιασμένο για μοτοσυκλέτες που προσφέρονται για σπόρ οδήγηση. Υπερκαλύπτει τις ανάγκες όλων των ευρωπαίων και ιαπώνων κατασκευαστών.

Είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες 1, 4, 20 και 60 λίτρων.

Οι συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι σε πρώτες ύλες αλλά και στα τελικά προϊόντα, θέτοντας συχνά αυστηρότερα κριτήρια αποδοχής από τα προβλεπόμενα από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, επιτρέπουν στη WEBER να προσφέρει στους πελάτες λιπαντικά υψηλής ποιότητας με γερμανική τεχνολογία.

Όλα είναι υψηλής τεχνολογίας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος με την επιλογή σου.

Η Weber διαθέτει σύγχρονο χημείο με όργανα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να πραγματοποιούνται όλες οι αναλύσεις που απαιτούνται από τη νομοθεσία. Κάθε παρτίδα λιπαντικού περνάει από αυστηρό έλεγχο από το χημείο πριν αποδεσμευτεί. Ταυτόχρονα τηρείται πλήρης αποθήκη δειγμάτων και υπάρχει ιχνηλασιμότητα κάθε παρτίδας προϊόντων από την έναρξη της παραγωγής μέχρι την παράδοση τους στον πελάτη.

Η γκάμα της εκτός από λιπαντικά για μοτοσυκλέτες & scooter περιλαμβάνει ακόμα,υγρά φρένων και αντιψυκτικά.

Βρείτε το στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΚΟ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 12:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon