.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 11:00

Νέο Peugeot Citystar 150

 

Προσιτή πολυτέλεια

 

 

 

Προικισμένο με όλα τα χαρίσματα ενός maxi scooter, το νέο Citystar 150 παντρεύει την πολυτέλεια με την πρακτικότητα και τις αρμονικές διαστάσεις που θα του επιτρέψουν να κινηθεί ευέλικτα μέσα στην κυκλοφορία.

Το νέο Citystar 150 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα μεγαλύτερου κυβισμού GT scooter, σε επίπεδο επιδόσεων, ασφάλειας και ανέσεων.

Με κινητήρα 151cc που αποδίδει 12 ίππους, το Citystar 150 θα κινηθεί δυναμικά τόσο μέσα την πόλη όσο και σε πιο μακρινές διαδρομές. Ο αναβάτης θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του Citystar 150, χάρη στην ενισχυμένη ενεργητική ασφάλεια του scooter: τροχοί 13΄΄, δισκόφρενα εμπρός και πίσω (240mm-210mm), ανεστραμμένο πιρούνι 37mm.
Η φιμέ αεροδυναμική ζελατίνα μεσαίου μεγέθους και η φαρδιά ποδιά προσφέρουν αυξημένη προστασία από τον άνεμο και τη βροχή.

Ο συνδυασμός του ντεπόζιτου μεγάλης χωρητικότητας (9 λίτρα) με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου εξασφαλίζει αυτονομία μακράς διαρκείας και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής για οικονομική, απρόσκοπτη μετακίνηση.

Στην αυξημένη πρακτικότητα του scooter συμβάλλει ακόμη ο πλούσιος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα. Ο χώρος επαρκεί για να τοποθετηθούν δύο κράνη, μια παροχή που συναντά κανείς μόνο σε λίγα μεγαλύτερα scooter. Συμπληρωματικές δυνατότητες μεταφοράς αντικειμένων παρέχουν ο γάντζος, το μικρό ντουλαπάκι στην ποδιά και το επίπεδο δάπεδο.

Στην προσιτή τιμή των 2.489€, το νέο Citystar 150 προσφέρει πολυτέλεια και παροχές άλλου επιπέδου, στο πιο value for money πακέτο που θα βρείτε στην αγορά.

Το Citystar 150 είναι άμεσα διαθέσιμο σε 2 χρωματισμούς: Λευκό και μαύρο

 

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 17:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon