Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 10:29

Aprilia Caponord Test Ride Days

 

Έτοιμοι για περιπέτεια;

 

 

Τώρα η Piaggio Hellas σε συνεργασία με το Δίκτυο επίσημων διανομέων Aprilia, διοργανώνει το APRILIA CAPONORD TEST RIDE DAYS, προσφέροντας σε όλους τους μοτοσυκλετιστές την ευκαιρία να οδηγήσουν το μοντέλο που έφερε επανάσταση στην κατηγορία των μεγάλων on-off! 

Το νέο Caponord 1200 εκμεταλλεύεται την υψηλού επιπέδου αγωνιστική εμπειρία που έχει αποκτήσει η Aprilia, καθιστώντας, για μια ακόμα φορά, την τεχνολογία διαθέσιμη και προσβάσιμη σε όλους. Ασφάλεια, επιδόσεις και άνεση βρίσκουν ένα νέο σημείο ισορροπίας, ένα νέο σύνορο που έρχεται ως σημείο αναφοράς, χάρη και στην τεχνολογία αιχμής "ADD", το πιο προηγμένο σύστημα ημι-ενεργητικών αναρτήσεων που καλύπτεται από τέσσερις αποκλειστικές πατέντες, δημιουργώντας την ιδανική μοτοσυκλέτα για ταξίδι, διασκέδαση και καθημερινή χρήση.
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, επιπλέον της δυνατότητας test ride, οι επίσημοι διανομείς Aprilia, θα είναι στη διάθεση του κοινού, για μία παρουσίαση της μοτοσυκλέτας και των βασικών της λειτουργιών καθώς και για να απαντήσουν σε ενδεχόμενες απορίες, σχετικά με το νέο μοντέλο Aprilia Caponord 1200.
Επισκεφτείτε σήμερα την επίσημη ιστοσελίδα www.aprilia.com.gr και τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/PiaggioHellas και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των Test Rides!

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube