.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 12:18

BMW Βαγιανέλης – Προσφορές στα C 600 Sport – C 650 GT

 

Κέρδος 990euro!

 


Urban Mobility – το μέλλον μας είναι στους δύο τροχούς. Η πόλη είναι η επιτομή της εποχής μας – συναρπαστική και γεμάτη προκλήσεις. Ένας κόσμος που κινείται και αλλάζει συνεχώς. 

Προκειμένου να κυκλοφορείται ανεμπόδιστοι στα ασφυκτικά πολυπληθή κέντρα των μεγαλουπόλεων, να βρίσκεται εύκολα χώρο στάθμευσης και να ξεφεύγετε από τον συνωστισμό, η BMW Βαγιανέλης προσφέρει στα C 600 Sport και C 650 GT, ως δώρο, τον εξοπλισμό Highline, αξίας 990euro.

Το πακέτο Highline διαθέτει τα φώτα ημέρας Led, την θερμαινόμενη σέλα, θερμαινόμενα γκριπ, έλεγχο πίεσης ελαστικών καθώς και Led φλάς.
Αποκτήστε μία από τις δύο C που σας ταιριάζει, σε έκδοση Sport ή GT και βγείτε κερδισμένοι έως και 2.360euro.
Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μέχρι τέλος του χρόνου και κάντε την δικιά σας με το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα 3asy Ride, με 3,3 επιτόκιο και δυνατότητα ασφάλειας κλοπής, φωτιάς, μικτής, και απώλειας εργασίας.

 

BMW Βαγιανέλης

Λεωφόρος Καλλιρρόης 23, Αθήνα
Τηλ: 210 9213092, Fax: 210 9233255

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 15:23

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon