.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 10:39

Yamaha - Νέος τιμοκατάλογος - Σεπτέμβριος 2013

 

Οι τιμές των MT09 και D'Elight

Νέο τιμοκατάλογο έδωσε στην δημοσιότητα η ελληνική αντιπροσωπεία της Yamaha, Μοτοδυναμική, ο οποίος ισχύει από 1η Οκτωβρίου και καταργεί κάθε προηγούμενο. Ανάμεσα στις νέες τιμές δεν βρήκαμε διαφορές, αλλά μόνο τις προσθήκες του νέου scooter D' Elight 115 στα 1990euro αλλά και του νέου MT09 σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, με διαφορετικούς χρωματισμούς και ABS που ξεκινούν από τα 7.990euro για το Mat Grey, στα 8.550euro για το MT 09 Mat Grey με ABS, και στα χρωματιστά MT 09 [Blazing Orange, Deep Armor, Race Blue] να κοστίζουν 8.130euro με την αντίστοιχη έκδοση με ABS να φτάνει στα 8.690euro.

Βρείτε παρακάτω τον αναλυτικό τιμοκατάλογο ή δείτε τον πλήρη πίνακα με τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά:

 

Loading...



Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 16:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon