.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 10:53

Kymco – Νέο πρότυπο service

 

Νέο εξειδικευμένο συνεργείο

 


“Το KYMCO σου χρειάζεται service; Κάτι νέο σε περιμένει!”

Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη μέσα στο 2013 από την KYMCO, περίμενε τους ιδιοκτήτες των scooter, ATV και μοτοσυκλετών της γνωστής εταιρίας από 1 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για την έναρξη της λειτουργίας του νέου εξειδικευμένου συνεργείου της αντιπροσωπείας.

Στην Νέα Φιλαδέλφεια

Λίγα μόλις μέτρα από την έκθεση και τα κεντρικά γραφεία της Moto Τrend – στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας (στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας) - ένα υπερσύγχρονο εξειδικευμένο συνεργείο, σας περιμένει για τα προκαθορισμένα service αλλά και για οποιαδήποτε άλλη επισκευή. Φυσικά, ο κατάλογος των υπηρεσιών δεν σταματάει εδώ, μιας και η εταιρία θέλει να ανεβάσει ψηλά τον πήχη της ποιότητας και των υπηρεσιών after sales προς το κοινό της. Έτσι, στο συγκεκριμένο σημείο – πέρα από προγραμματισμένα service και τοποθετήσεις αξεσουάρ – μπορείτε να ασχοληθείτε και με… τα κάτω άκρα της μοτοσυκλέτας σας, μιας και υπάρχει ειδικό τμήμα ελαστικών. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε υπηρεσίες ζυγοστάθμισης αλλά και αγοράς ελαστικών όλων των κατασκευαστών, σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Ο εξοπλισμός του συνεργείου είναι τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτοντας διαγνωστικές μονάδες, αναλυτές καυσαερίων, μηχάνημα ζυγοστάθμισης και πλήρη σειρά ειδικών εργαλείων για την σωστή συντήρηση του αγαπημένου σας οχήματος σύμφωνα με τα υψηλά standards της εταιρίας.

Υπάρχει ειδικό τμήμα οχημάτων ATV και δυνατότητα quick service για αλλαγές λιπαντικών.

Σημειώστε τέλος, ότι για μακρόχρονη παραμονή στο συνεργείο, έχετε την δυνατότητα της υπηρεσίας οχημάτων αντικατάστασης, πράγμα που σημαίνει ακόμη πιο σύγχρονη αντίληψη στην συνολική εξυπηρέτηση του πελάτη.

Για πληροφορίες και ραντεβού: Moto Trend SA, Μαιάνδρου 77, Νέα Φιλαδέλφεια – Τηλ.: 210 25 85 991 – Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ADLY ATV στην Hellinmoto Aprilia Scarabeo 200 – Σε προσφορά »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon