.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 12:15

Νέο Yamaha XMAX 400– Έφτασε στην Σπηλιώτης ΑΕ!

 

Υποδεχθείτε το νέο XMAX 400

 


Το νέο μέλος της οικογένειας XMax έφτασε στην ελληνική αγορά με φρέσκια εμφάνιση και έναν πανίσχυρο κινητήρα 400 κυβικών εκατοστών.

Το νέο Yamaha XMax 400 έρχεται με τη δυναμική εμφάνιση του σπουδαίου TMax και είναι εξοπλισμένο με έναν ολοκαίνουργιο μονοκύλινδρο κινητήρα 400cc που αποδίδει 31 ίππους, αρκετούς για ακαριαία επιτάχυνση στην πόλη και κάτι παραπάνω από ικανούς να καλύψουν απροβλημάτιστα μεγάλες αποστάσεις στον αυτοκινητόδρομο.
Όλη αυτή η δύναμη κινεί το πιο συμπαγές σκούτερ της κατηγορίας του, με διαστάσεις και ευελιξία πανομοιότυπες με αυτές του best seller XMAX 250.

Το XMAX 400 συμπληρώνεται από ένα πλήρες πακέτο σε όλα τα επίπεδα: Κορυφαία ασφάλεια με δύο μεγάλα δισκόφρενα μπροστά. Άφθονος αποθηκευτικός χώρος για δύο full face κράνη κάτω από τη σέλα και δύο ντουλαπάκια στην ποδιά. Αξεπέραστη άνεση με ευρύχωρη σέλα για δύο και μεγάλο ανεμοθώρακα. Πληρέστατο εξοπλισμό με πλούσια όργανα και LED φώτα μπρος-πίσω.

Γνωρίστε από κοντά το επόμενο best seller της Yamaha και αποκτήστε το με €5,950 σε δύο εντυπωσιακά χρώματα, λευκό και μαύρο, πάντα με δύο χρόνια εγγύηση. Σας περιμένουμε στη Σπηλιώτης Α.Ε., Θηβών 129 Περιστέρι, τηλ. 210 5763427, 5777906, 5751687, 5751951.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 12:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon