.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 11:05

Dinli ATV - Νέα μοντέλα EFI

 

Με τροχούς 14'' και EPS (Electronic Power Steering)

 


Ξεκίνησε η διάθεση των νέων 4x4 EFI μοντέλων της DINLI με EPS (Electronic Power Steering).

To πρωτοποριακό σύστημα Ηλεκτρικής Υποβοήθησης Συστήματος Διεύθυνσης EPS (Electronic Power Steering) της DINLI, χαρίζει στο ATV απλούς και γρήγορους χειρισμούς για άνετη και ασφαλή οδήγηση ακόμα και στα πιο δύσκολα και κακοτράχαλα εδάφη. Επιπροσθέτως, διαθέτει σταδιακή απενεργοποίηση αναλόγως την ταχύτητα καθώς και ειδικό σχεδιασμό ασφαλείας, ώστε σε περίπτωση απρόσμενου ατυχήματος, οι αναβάτες να φτάσουν στον προορισμό τους με το EPS απενεργοποιημένο.

Επίσης τα νέα 4-βάλβιδα DOHC υγρόψυκτα μηχανικά σύνολα EFI (Electronic Fuel Injection) 600cc και 800cc δίνουν έμφαση στη χαμηλή κατανάλωση, μέσω του νέου συστήματος διαχείρισης ηλεκτρονικού ψεκασμού, από τη Siemens - VDO.

Τέλος όλα τα μοντέλα με EFI και EPS, για την Ελληνική αγορά, θα εφοδιάζονται με 14''αρες ζάντες αλουμινίου και 26''αρια ελαστικά, ανεβάζοντας στα 320 χιλιοστά την απόσταση από το έδαφος, εκτοξεύοντας τη δυνατότητα προσπέλασης εμποδίων κάθε είδους και κάθε όγκου !

Περισσότερα στους επίσημους αντιπροσώπους και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στον ιστοχώρο www.DinliAtv.gr , Buggy Motors 210-2837530

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda test ride στον Καρακώστα Aprilia Mana 850 GT σε προσφορά »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon