.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 11:35

Διήμερο on-off ταξίδι - Με ενοικιαζόμενη μοτοσυκλέτα από την Moto Travel Greece

Οι χωμάτινες επιλογές στην χώρα μας πολλές. Τα σαββατοκύριακα ιδανικά για εξόρμηση off road,  με την επιλογή ενός διήμερου on-off ταξιδιωτικού με ενοικίαση μοτοσυκλέτας από την Moto Travel Greece.

Η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος για οδήγηση μοτοσυκλέτας εκτός δρόμου. Ο ιδανικός προορισμός για κάθε επίπεδο αναβάτη, με τα βουνά και τις παραλίες να δίνουν εύκολη πρόσβαση για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν κάθε άγνωστη περιοχή.

Στα έτοιμα ταξιδιωτικά πακέτα που περιλαμβάνει η Moto Travel Greece στο site της ξεχωρίζει το διήμερο on-off tour, το οποίο ξεκινάει από την Αθήνα, και φτάνει μέχρι τις Μυκήνες από όμορφες διαδρομές.

Η έναρξη του ταξιδίου γίνεται από τα γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα, και με οδήγηση σε δευτερεύοντες δρόμους, η ομάδα εισέρχεται σε χωματόδρομους στην περιοχή των Γερανίων, για να καταλήξει στην Ψάθα. Η βόλτα μέσα μεικτής διαδρομής περνάει από την Λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι, τον Ισθμό της Κορίνθου και καταλήγει στην Ακροκόρινθο για ξεκούραση και φαγητό.

Η επόμενη μέρα ξεκινάει στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας και η οδήγηση περιλαμβάνει χωματόδρομους στην Ζήρια, στην Λίμνη Δασίου που βρίσκεται σε υψόμετρο 1480 μέτρων, και μέσω όμορφων παραδοσιακών χωριών, περνάει από την περιοχή της Νεμέας.

Από εκεί, η ομάδα πλησιάζει στις Μυκήνες όπου θα επισκευθεί τον αρχαιολογικό χώρο, με οδήγηση έπειτα σε χωματόδρομους της περιοχής, κατάληξη στην αρχαία Νεμέα και στο αρχαίο στάδιό της. Από εκεί, ξεκινάει η επιστροφή στην Αθήνα μέσω ασφάλτου.

Τα διήμερα on-off tours διοργανώνονται από τον Μάρτιο έως και τον Νοέμβριο και περιλαμβάνουν πλοηγό, όχημα υποστήριξης, την ενοικιαζόμενη μοτοσυκλέτα (Yamaha Tenere 700 / BMW F 850GS ή άλλη), την διαμονή για μία νύχτα και το πρωϊνό, τα φαγητά και αναψυκτικά, ασφάλεια κλοπής, και όλους τους φόρους. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το αεροδρόμιο για όποιον το επιθυμεί.

Το πακέτο αφορά την συμπλήρωση απαραιτήτως minimun τριών αναβατών, και οι τιμές ποικίλουν αναλόγως μοτοσυκλέτας.

Moto Travel Greece

Αλεξάνδρας 34, Αθήνα

2108816112

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 11:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon