.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 15:57

Yamaha D’elight 2021 - Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά!

Με το νέο Yamaha D’elight, η Urban Mobility κατηγορία της Yamaha αναβαθμίζεται και σας προσφέρει την τέλεια λύση μετακίνησης, από κάθε άποψη. Τώρα, μπορείτε να το γνωρίσετε από κοντά στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών Yamaha. [Δελτίο Τύπου]

Το νέο Yamaha D’elight ήρθε στην Ελλάδα με ανανεωμένη εμφάνιση και σας προσφέρει την δυνατότητα να μετακινηθείτε εύκολα, ευέλικτα, οικονομικά και κυρίως… με στυλ! Απολαύστε από κοντά τα νέα χρώματα και τα Γνήσια Αξεσουάρ που το συνοδεύουν και ανακαλύψτε τον πιο ελκυστικό τρόπο καθημερινής μετακίνησης.

Η ελευθερία να κινηθείτε όπου θέλετε, όποτε το θέλετε, είναι τώρα πιο σημαντική από ποτέ. Με το νέο Yamaha D’elight, οι καθημερινές σας διαδρομές στην πόλη αποκτούν άνεση και ευελιξία, χάρη στο ελαφρύ του πλαίσιο και τις μικρές του διαστάσεις. Απολαυστικό στην οδήγηση και εύκολο στους ελιγμούς, σας βοηθάει να αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση και πλέον αποκτάτε μία από τις καλύτερες εναλλακτικές μορφές προσωπικής μετακίνησης, προκειμένου να είστε ανεξάρτητοι.

Ο αθόρυβος και οικονομικός κινητήρας του 125 κ.εκ. προδιαγραφών EU5, διαθέτει τεχνολογία αιχμής που εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση και εκπληκτική αξιοπιστία. Διαθέσιμη είναι τώρα και η λειτουργία αυτόματης εκκίνησης/διακοπής (σύστημα Start&Stop) για τη μείωση των εκπομπών καυσαερίων και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη διπλή σέλα μπορεί να φιλοξενήσει κράνος full-face. Με μπροστινό κάλυμμα νέας σχεδίασης και πιο στρογγυλεμένο προβολέα, καθώς και με νέο φως θέσης LED και νέα φλας, το νέο Yamaha D’elight, το ελαφρύτερο στην κατηγορία του μέσο, αποτελεί την επιτομή της εξέλιξης στις αστικές μετακινήσεις.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ.

Γνωρίστε τα νέα μοντέλα της Yamaha από κοντά στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon