.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 10:01

Yamaha MT Tour 2017 - Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

 

Δοκιμάστε κι εσείς τη Σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας

 

Το 2017 η Yamaha επιστρέφει στους δρόμους ταξιδεύοντας σε ολόκληρη την Ευρώπη -και φυστικά ΚΑΙ στην Ελλάδα- για να προσφέρει την εκπληκτική εμπειρία του MT Tour. H εκδήλωση παρέχει στους αναβάτες την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν στο δρόμο τα νέα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των Yamaha MT-09, MT-10SP και MT-10 Tourer Edition του 2017.

Μετά τη μοναδική επιτυχία που σημείωσε τις δύο προηγούμενες χρονιές, το MT TOUR φέτος θα ταξιδέψει σε περισσότερες πόλεις της Ελλάδας! Το εντυπωσιακό 17μετρο ΥΑΜΑΗΑ ΜΤ TRUCK έρχεται και φέτος, για να δώσει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν όλη τη σειρά ΥΑΜΑΗΑ ΜΤ. Θα ξεκινήσει από το Ηράκλειο Κρήτης, και θα συνεχίσει με Αθήνα, Βόλο, Τρίκαλα και Θεσσαλονίκη.

Το MT Tour του 2017 έχει κάτι για όλους - είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος και ριψοκίνδυνος αναβάτης ή σωστός κασκαντέρ, οι μηχανές MT-125, MT-03, MT-07, MT-07 Moto Cage, MT-09 και MT-10 έχουν όλα όσα χρειάζονται για να φέρουν τη Σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας σε όλα τα επίπεδα οδήγησης μοτοσυκλέτας. Παράλληλα με την απίστευτη σειρά Hyper Naked και τα αξεσουάρ του 2017, το MT Tour του 2017 υποστηρίζεται από περιορισμένο αριθμό επιλεγμένων ποιοτικών συνεργατών με παρόμοιο τρόπο σκέψης. 

Η SHARK Helmets θα συνεργαστεί με την Yamaha στο MT Tour 2017, για να παρουσιάσει 10 διαφορετικά μοντέλα κράνους με στυλ MT. Σε αυτά περιλαμβάνονται το εμβληματικό κράνος DRAK, ιδανικό για την MT-09 και το SPARTAN (διατίθεται σε έκδοση με ανθρακονήματα ή με συνθετικές ίνες), ένα κράνος full-face με επιθετικό στυλ, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στις MT-10 και MT-10SP. Η σειρά θα περιλαμβάνει επίσης περισσότερα επιλεγμένα στυλ, όπως το VANCORE με την "επιθετική" όψη και το SKWAL, το 1ο κράνος με ενσωματωμένα φώτα LED. Θα υπάρχουν διαθέσιμα δοκιμαστικά κράνη από επιλεγμένα μοντέλα, τα οποία θα προσθέσουν ένα επιπλέον στοιχείο στην εμπειρία MT.

Η θρυλική εταιρεία κατασκευής εξατμίσεων Akrapovič θα είναι επίσης παρούσα, για να παρουσιάσει τα κορυφαία στην αγορά συστήματα εξατμίσεων για τη σειρά Hyper Naked, όπως επίσης θα υπάρχουν και έτοιμα με τις εξατμίσεις μοντέλα Yamaha διαθέσιμα για δοκιμή την ημέρα της διοργάνωσης. Ως αφοσιωμένος συνεργάτης της Yamaha με αποδεδειγμένη, κορυφαία τεχνολογία που αναπτύχθηκε με έρευνα και ανάπτυξη μέσα από τις πίστες αγώνων ανά τον κόσμο, αποτελεί την καλύτερη λύση για τη σειρά Hyper Naked.

Η Yamaha Music θα συμμετάσχει επίσης στο MT Tour, για να μοιραστεί μαζί μας το πάθος της για ποιότητα, καινοτομία και απόδοση. Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση οικιακών συσκευών ήχου και ενός πλήρως επαγγελματικού συστήματος ήχου για τη μουσική επένδυση του MT Tour 2017. Δύο Yamaha, ένα κοινό πάθος.

Τελευταία, αλλά εξίσου σημαντική, η TomTom. Μετά από την πρόσφατη συνεργασία της με την Yamaha για μια ειδική προσφορά για τους πελάτες της MT-10 Tourer Edition, η εταιρεία θα βρίσκεται εκεί για να παρουσιάσει το εκπληκτικό TomTom Rider 410. Δεν θα υπάρχει μόνο σε κάποια βιτρίνα, αλλά θα είναι διαθέσιμο σε κάθε μοτοσυκλέτα δοκιμών Hyper Naked για να εξασφαλίσει ότι κάθε εμπειρία οδήγησης MT θα εξελιχθεί ομαλά και θα παραμείνει στην καλύτερη δυνατή διαδρομή.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι σύνδεσμοι προεγγραφής είναι: 

Ηράκλειο Κρήτης : http://www.yamahadna.gr/heraklion/
Τετάρτη 29 Μαρτίου, Σοφοκλή Βενιζέλου 168 – Δημοτικό Parking (απέναντι από το Talos Plaza)

Αθήνα : http://www.yamahadna.gr/athens/
Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου, Parking Σπ. Λούη & Κύμης (Δίπλα στο Ποδηλατοδρόμο)

Βόλος : http://www.yamahadna.gr/volos/
Τρίτη 4 Απριλίου, Παραλία Βόλου – Άγαλμα Αργώ

Τρίκαλα : http://www.yamahadna.gr/trikala/
Πέμπτη 6 Απριλίου, Πάρκο Ματσόπουλου

Θεσσαλονίκη : http://www.yamahadna.gr/thessaloniki/
Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου, Τόξο ΧΑΝΘ, ΔΕΘ HELEXPO – Υπαίθριος Χώρος Νότιας Πύλης

H ολοκληρωμένη «εμπειρία ΜΤ» περιλαμβάνει εξοπλισμό μοτοσυκλέτας και αξεσουάρ αναβάτη, που θα είναι διαθέσιμα να τα δείτε σε κάθε πόλη και στη συνέχεια να τα παραγγείλετε από το επίσημο Δίκτυο Συνεργατών ΥΑΜΑΗΑ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 10:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon