.
Κατηγορία Αναρτήσεις
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011 07:45

Kit αναρτήσεων Wilbers για BMW

 

Χαμηλώστε το BMW R 1200 GS σας!

 

 

H BMW R 1200 GS παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2003 και πουλήθηκε σε όλο το κόσμο με μεγάλη επιτυχία. Η ΒΜW στην  τελευταία βελτίωση της το 2008 έδωσε μια έξτρα χαρά στους ενδιαφερόμενους αγοραστές της, με την τοποθέτηση του συστήματος ESA.
Το σύστημα ESA είναι μια σπουδαία καινοτομία, αφού μπορείς να ρυθμίσεις τις αποσβέσεις των αναρτήσεων εν κινήσει σε 3 θέσεις και επιπλέον την προφόρτιση  των ελατηρίων εύκολα και άνετα, απλά πατώντας ένα κουμπί!

Αυτό που δεν ήταν πλέον δυνατόν, ήταν να τοποθετήσεις aftermarket αμορτισέρ για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες-προτιμήσεις πολύ ελαφριών ή πολύ βαριών αναβατών ή ακόμη και να κοντύνεις την θέση οδήγησης, πετυχαίνοντας άνεση και ασφάλεια στους αναβάτες με χαμηλότερο ανάστημα.

Σήμερα με την νέα σειρά αμορτισέρ της Wilbers που ονομάζεται "W"ESA, οι αναρτήσεις κατασκευάζονται ξεχωριστά για τις ανάγκες και οδηγικές συνθήκες-προτιμήσεις του κάθε οδηγού. Η σκληρότητα των ελατηρίων, οι αποσβέσεις, το ύψος θέσης οδήγησης το οποίο μπορεί να χαμηλώσει έως και  65 χιλιοστά (!), επιλέγονται ξεχωριστά για τον κάθε αναβάτη! Χωρίς πρόβλημα πλέον για το πόσο βαρύς είναι ο οδηγός, για το έξτρα βάρος του συνεπιβάτη και των αποσκευών του, η μοτοσυκλέτα μπορεί να δίνει την μέγιστη οδηγική απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς.

Η WILBERS κατάφερε το καλύτερο αποτέλεσμα παντρεύοντας το ηλεκτρονικό σύστημα ΕSA με τα κορυφαίας ποιότητας αμορτισέρ της , δημιουργώντας το WESA.

Το κιτ αμορτισέρ είναι διαθέσιμο σε standard ύψος, 35 mm και αν χρειαστεί έως και 65 mm κοντύτερο από το παραγωγής!

Η τιμή των δύο αμορτισέρ συμπεριλαμβανομένης και της εργασίας προσαρμογής του ESA, ανέρχεται στα 1.100 euro (δεν περιλαμβάνεται εργασία εξαγωγής - τοποθέτησης στην μοτοσυκλέτα).

Εισαγωγή-Διάθεση
Sixdays service point
Ολυμπιάδος 83
θεσσαλονίκη
2310253220

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 12:23

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέοι σωλήνες ανάρτησης Αναρτήσεις Wilbers »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon