.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 11:20

Husqvarna - Off-road τεχνικός εξοπλισμός αναβάτη 2020

Η Husqvarna έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και πληροφορίες για τον Off-Road τεχνικό εξοπλισμό αναβάτη για το 2020, εξοπλισμό που περιλαμβάνει κράνος, μπουφάν, παντελόνια, μπλούζες και γάντια για Enduro / MX / Adventure Riding, τόσο για ενήλικους όσο και για παιδιά.

Κορυφαία ποιότητα, τεχνολογική υπεροχή και μοναδικό design χαρακτηρίζουν όλη την κολεξιόν του 2020. Ας δούμε ορισμένα κομμάτια που ξεχωρίζουν.

Moto 9 Flex Railed Helmet

Moto 9 Flex Railed Helmet 2

Φτιαγμένο από τη Bell, το Moto 9 Flex Railed κράνος είναι εξελιγμένο μέσα από τους αγώνες, και κατασκευασμένο από συνθετικό carbon. Διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα γρήγορης αφαίρεσης σε περίπτωση ανάγκης που ονομάζεται Magnefusion, είναι αεριζόμενο και διαθέτει Quick-Flip βίδες για γρήγορη ρύθμιση. Το X-Static εσωτερικό του αφαιρείται και πλένεται.

Racecraft+ Goggles

Racecraft Goggles

Επαγγελματική ΜΧ μάσκα από την 100%, με εσωτερικό που στεγνώνει γρήγορα από νερά και ιδρώτα, και με φακό που δεν θολώνει, ανθεκτικό στις γρατζουνιές.

Railed Shirt Pro

Railed Shirt Pro 2

Μια υπέρ-ελαφριά μπλούζα που έχει σχεδιαστεί από αγωνιζόμενους για τέλεια εφαρμογή. Μακρύτερη πίσω, πιο κοντή μπροστά, επιτρέπει την ανεμπόδιστη κίνηση του αναβάτη, είναι διάτρητη για βέλτιστο αερισμό, ενώ η τεχνική τυπώματος που έχει χρησιμοποιηθεί σημαίνει πως τα χρώματα θα κρατήσουν για πολύ καιρό.

Railed Pants

Railed Pants 3

Το παντελόνι Railed έχει ένα όμορφο, ασύμμετρο design στα γραφικά, είναι υπέρ-ελαφρύ και εφαρμόζει ιδανικά. Σε μπλε και γκρι χρώμα με κίτρινα γραφικά, ξεχειλίζει από στιλ, ενώ οι διάτρητες ζώνες του εγγυώνται τον καλό αερισμό του. Με δερμάτινες ενισχύσεις στα γόνατα, ανθεκτικές στη ζέστη (βλ. στενές επαφές με εξατμίσεις και κινητήρες) και στην τριβή, δεν φθείρεται εύκολα και έχει σχεδιαστεί να σας κρατήσει παρέα για πολλά χρόνια.

iTrack Railed Gloves

iTrack Railed Gloves

Γάντια σε μπλε και κίτρινο χρώμα, άνετα και ελαφριά. Είναι διάτρητα στις παλάμες, με σιλικόνη για καλύτερο κράτημα και μανσέτες από neoprene για γρήγορη και ασφαλή εφαρμογή.

Kids Railed Gear / Τεχνικός εξοπλισμός για παιδιά

Kids Railed Shirt 2

Πέρα από τον τεχνικό εξοπλισμό ενηλίκων, η Husqvarna παρουσίασε Off-Road τεχνικό εξοπλισμό και για παιδιά, προσφέροντας το ίδιο επίπεδο προστασίας, αερισμού, ποιότητας, ανθεκτικότητας και στιλ. Ο εξοπλισμός Railed για παιδιά περιλαμβάνει το κράνος Kids Railed Helmet, τα γάντια Strata Goggles, τη μπλούζα Railed Shirt, το παντελόνι Railed Pants και τα γάντια iTrack Railed Gloves της 100%.

Origin Collection

Origin Pants 3

Στον Off-Road εξοπλισμό του 2020, περιλαμβάνεται και η νέα σειρά ρούχων Origin, με την μπλούζα Origin Shirt, το παντελόνι Origin Pants και τα γάντια iTrack Origin Gloves. Κατασκευασμένα από κορυφαία υλικά που εγγυώνται την ανθεκτικότητα τους, αυτή η μικρή κολεξιόν έχει vintage στιλ, με έμπνευση από το ένδοξο παρελθόν της Husqvarna.

Functional Clothing Offroad 2020 Horizon Suit

Σημειώστε τέλος πως στην Off-Road Collection η Husqvarna περιλαμβάνει και την αγωνιστική φόρμα Supermoto «Horizon Suit», αλλά και τα γάντια της ίδιας σειράς.

Για διαθεσιμότητα και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το δίκτυο της Husqvarna, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 11:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon