Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 18:44

SWM – Νέος τιμοκατάλογος με νέα μοντέλα και προσφορές

Με ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου 2020, ο φρέσκος τιμοκατάλογος της SWM περιλαμβάνει τα νέα μοντέλα της εταιρείας.

Για το 2020 η SWM ανανέωσε τη γκάμα των RS και SM και τους χάρισε νέα, εντυπωσιακά γραφικά. Ακόμη στη γκάμα της στην Ελλάδα συναντάμε φρέσκιες αφίξεις με τα Ace of Spades 125 και Varez 125.

Στα ευχάριστα της υπόθεσης είναι οι διατήρηση των τιμών στα ίδια επίπεδα για τα ξεχωριστά Superdual X και T - με το δεύτερο να παραμένει διαθέσιμο μόνο κατά παραγγελία.

Δείτε το νέο κατάλογο της SWM Motorcycles Greece, που ισχύει από 1η Φεβρουαρίου 2020 στη συνέχεια, ή επισκεφτείτε τον στη μόνιμή του θέση στη σχετική ενότητα της ιστοσελίδας του Bikeit.gr.

swm timokatalogos jan20

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 18:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT