.
Κατηγορία Αναβάτες
Πέμπτη, 05 Μαϊος 2016 23:07

Αφιέρωμα - Valentino Rossi - The Doctor VR46 Series - Το πρώτο επεισόδιο - Video 1

 

Ξεκίνησε η mini σειρά

 

Το αφιέρωμα στον Valentino Rossi ξεκίνησε! Η Monster Energy παρουσίασε το πρώτο video της σειράς των πέντε επεισοδίων στα οποία θα μας ταξιδέψει στην ιστορία του 9 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή GP, από την πρώτη του νίκη πάνω σε μία Aprilia 125, έως και την σύγχρονη εποχή.
Η ιστορία του Valentino Rossi είναι τόσο σημαντική γιατί εκτός των τίτλων που έχει κατακτήσει, αλλά και των διάφορων ρεκόρ σε νίκες, βάθρα, κλπ, είναι ο αναβάτης που έχει συναντήσει και κερδίσει στο διάβα του ουσιαστικά τρεις γενιές αναβατών - η τελευταία με τους Marquez, Lorenzo κ.α., είναι ακόμη ''μέσα'', και στην ηλικία των 37 ετών, ακόμη πρωταγωνιστεί!
Στο πρώτο video θα συναντήσουμε τον πατέρα του, Graziano Rossi, τον κολλητό του φίλο, Alessio Salucci (Uccio), τον διευθυντή της Yamaha, Lin Jarvis, τον πρωταθλητή superbike και πρώην αγωνιζόμενο MotoGP, Colin Edwards, τους Flavio Fratesi, Carmelo Ezpeleta, Gianluca Falcioni, Alberto Tebaldi και Rino Salucci.
Θα μάθουμε τα μυστικά του, αγωνιστικά και εμπορικά, αφού ο Rossi εκτός από κορυφαίος αναβάτης, είναι και ιδιοκτήτης της VR|46, του κολλοσού που κατασκευάζει ρούχα αλλά και διαχειρίζεται εμπορικά την αγωνιστική σειρά των ρούχων της Yamaha, αλλά και άλλων εταιριών και αναβατών.
Απολαύστε τα 9 λεπτά του πρώτου video της σειράς και μάθετε τους λόγους για τους οποίους ο Valentino Rossi θεωρείται ένας - αν όχι ο καλύτερος - από τους κορυφαίους όλων των εποχών!

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Μαϊος 2016 23:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon