.
Κατηγορία World Rally Championship
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 11:45

Serres Rally 2013, 4η μέρα

 

Άλλη μία νίκη για τον Viladoms


Άλλη μία σκληρή ημέρα περίμενε τους αναβάτες στο Serres Rally. Η 4η μέρα του αγώνα περιελάμβανε 403 χιλιόμετρα αγώνα τα οποία χωρίστηκαν σε τρεις ειδικές διαδρομές. Με υψηλές θερμοκρασίες που κούρασαν τους αναβάτες, η απόλαυση ήρθε από τα όμορφα τοπία με τα ψηλά βουνά, το πέρασμα ποταμών, αλλά και τις διαδρομές enduro που δυσκόλεψαν αρκετούς.

Ο Jordi Viladoms με τον Frans Verhoeven πάλεψαν σκληρά στις τρεις ειδικές διαδρομές για την 1η θέση, κάτι που κατάφερε ξανά ο Ισπανός Viladoms. Ο Cosentino μείωσε τη διαφορά του από τον Knuiman, σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, και ακολουθήθηκε από τον Pedro Bianchi Prata.

Δηλώσεις
Jordi Viladoms: “Έκανα τον αγώνα μου με τον Frans και ήμασταν κοντά την μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, όπου τον πέρασα στο τελευταίο μέρος της τελευταίας ειδικής. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή την νίκη. Είμαι πρώτος στην κατάταξη της γενικής αλλά αύριο είναι πολύ σημαντική μέρα για να παραμείνω συγκεντρωμένος και να τα πάω καλά”.

Frans Verhoeven:
“Ήταν πολύ διασκεδαστικά! Πάλεψα με τον Jordi όλη τη μέρα. Άνοιγα τον δρόμο της διαδρομής για τον περισσότερο χρόνο αλλά στο τέλος ο Jordi με πέρασε. Οδηγούσαμε πολύ γρήγορα αλλά είχε το πλεονέκτημα να οδηγεί μία enduro μοτοσυκλέτα, που συγκρινόμενη με την Rally που έχω εγώ, είναι βολικότερη. Όπως και να έχει, είμαι ευχαριστημένος και ήταν μία πολύ καλή προπόνηση για μένα”.

Φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 11:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Serres Rally 2013, 3η μέρα Serres Rally 2013, 5η μέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon