.
Κατηγορία World Rally Championship
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 11:33

Serres Rally 2013, 3η μέρα

 

Ο Henk Knuiman κερδίζει!

 


H 3η μέρα του Serres Rally είχε 23 χιλιόμετρα απλής διαδρομής και 290 ειδικής χρονομετρημένης διαδρομής. 

Εκπληκτική μέρα

Ο αγώνας ήταν σκληρός, με πετρώδεις enduro διαδρομές και δύσκολη πλοήγηση, προσφέροντας διασκέδαση αλλά και ταλαιπωρία στους συμμετέχοντες.

Ήταν παράλληλα μία εκπληκτική μέρα για τον Henk Knuiman που ανέκαμψε και κέρδισε την ειδική, ενώ παράλληλα είχε βοηθήσει τον Jordi Viladoms να σπρώξει την μοτοσυκλέτα του η οποία είχε μείνει από καύσιμα. Πέρασε τον Frans Verhoeven που είχε χάσει χρόνο από λάθος στην πλοήγηση στον τερματισμό της ειδικής και τερμάτισε αυτός πρώτος.

Ήταν μία καλή μέρα ωστόσο και για τον Verhoeven που έπιασε τον Jordi Viladoms και “άνοιγε” την ειδική για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ο Verhoeven έδειξε την εκπληκτική τεχνική του πάνω στην Yamaha Rally μοτοσυκλέτα του ακόμη και στην extreme enduro διαδρομή στο βάθος της κοιλάδας.
Παρά την πτώση και του λάθους στην πλοήγηση, ο Jordi Viladoms συνεχίζει να προηγείται στην γενική κατάταξη με τον Frans Verhoeven δεύτερο και τον Henk Knuiman.

Δηλώσεις

Henk Knuiman 1ος: “Ήταν μία πολύ καλή μέρα για μένα. Ήταν μεγάλη και ζεστή, και είμαι ευχαριστημένος έτσι όπως οδήγησα”.

Frans Verhoeven 2ος: “Ήταν μία περίεργη μέρα με λίγο απ’ όλα: διαδρομές cross country rally, enduro, extreme enduro, τα πάντα! Δεν ήταν εύκολο με την μοτοσυκλέτα Rally που οδηγώ, αλλά δεν έκανα λάθη και πέρασα καλά. Πέρασα τον Jordi και άνοιγα την διαδρομή για τον περισσότερο χρόνο, αλλά έκανα ένα μικρό λάθος στην πλοήγηση στο τέλος της διαδρομής που μου κόστισε την 1η θέση”.

Jordi Viladoms 3ος: “Μία πτώση στην αρχή της διαδρομή μπέρδεψε αρκετά την μέρα μου. Μετά έχασα την τάπα από το πίσω ρεζερβουάρ όταν έκανα ανεφοδιασμό και έχασα και αρκετό καύσιμο. Τελικά, αποφάσισα να προχωρήσω στον τερματισμό και να διατηρήσω την πρωτοπορία στην κατάταξη.”

Αποτελέσματα

1.Henk Knuiman
2. Frans Verhoeven
3. Jordi Viladoms
4. Ondrej Klymciw
5. Andrea Cosentino
6. Pedro Bianchi
7. Cesare Zacchetti
8. Romano Caviglia
9. Angelo Pedemonte
10.Johannes Lucas
Provisional overall Classification - TOP 10
1. Jordi Viladoms
2. Frans Verhoeven
3. Henk Knuiman
4. Andrea Cosentino
5. Pedro Bianchi Prata
6. Romano Caviglia 
7. Angelo Pedemonte
8 Cesare Zacchetti
9. Nicolas Alberto Cardona Vagnoni
10. Marco Gandini

Φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 11:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Serres Rally 2013 – 2η μέρα Serres Rally 2013, 4η μέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon