.
Κατηγορία World Rally Championship
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 20:59

Serres Rally 2013, 1η μέρα

 

Ο Jordi Viladoms είναι ο ταχύτερος!

 


Ανάμεσα στις 73 μοτοσυκλέτες και Quad που ξεκινούν καθημερινά, βρίσκεται ο Jordi Viladoms, με την εργοστασιακή ομάδα της GasGas, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στον πρόλογο των 16 χιλιομέτρων, μπροστά από τον Henk Knuiman κατά +1’13. Στην βαθμολογία ακολουθεί ο Alessandro Fadda, ο οποίος τερμάτισε 5ος στην πρώτη μέρα του Serres Rally ενώ ο Frans Verhoeven, εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha, στον πρόλογο ήταν 10ος, με αποτέλεσμα να βρίσκεται 7ος στην βαθμολογία.

Jordi Viladoms: “Ήταν μία εύκολη ημέρα, η πλοήγηση ήταν δύσκολη και έπρεπε να προσέχουμε πολύ κάθε σημείωση για να μην χαθούμε. Ήταν σκληρό το τερέν και αν αυτό είναι απλά η αρχή, είμαι περίεργος να δω τι θα συναντήσουμε στην αυριανή ημέρα”.

Alessandro Fadda: “Ζορίστηκα αρκετά για να μπω στον ρυθμό του αγώνα, για μένα ήταν ένα καλό ζέσταμα, και σίγουρα ήταν ένας απαιτητικός πρόλογος με δύσκολη πλοήγηση”.

Frans Verhoeven: “Διασκέδασα αρκετά, με την μεγάλη Rally μοτοσυκλέτα δεν ήταν τελικά τόσο εύκολη ειδική, αλλά αποτέλεσε μία καλή προπόνηση. Ο πρόλογος απαιτούσε enduro οδηγικό στυλ, η πλοήγηση ήταν λίγο δύσκολη και έπρεπε να παραμένω εστιασμένος σε κάθε σημείωση για να μην χαθώ. Έκανα ένα λάθος και έχασα χρόνο αλλά τελικά ήταν μία καλή μέρα.

Φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013 21:12

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Hellas Rally Raid – Lepanto, 5η και 6η μέρα Serres Rally 2013 – 2η μέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon