.
Κατηγορία Superbike
Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 10:35

World Superbike 2014, 3ος αγώνας, Assen

Σε δύσκολες συνθήκες

 

 

Ο Sylvain Guintoli της Aprilia Racing Team θα πάρει τη νίκη στο πρώτο σκέλος του αγώνα, στο σιρκουί του Assen, για δεύτερη φορά φέτος, έπειτα από τη νίκη του στο Phillip Island.

Ακολουθεί ο Jonathan Rea της Pata Honda και το δίδυμο της Kawasaki, Loris Baz και Tom Sykes, με τον Sykes να περνάει γρήγορα δεύτερος και να πουσάρει τον Guintoli. Η κόκκινη σημαία του αγώνα όμως, λόγω μειωμένης ορατότητας, θα ανακόψει την φόρα του κι έτσι ο Sykes θα παραμείνει στη δεύτερη θέση και τρίτος θα τερματίσει ο Rea. Τέταρτος θα περάσει τη γραμμή του τερματισμού ο Baz, πέμπτος ο Toni Elias και έκτος ο Marco Melandri, με τους δύο τελευταίους να έχουν δώσει σκληρή μάχη μεταξύ τους.

Το δεύτερο σκέλος θα γίνει έπειτα από μεγάλη αναμονή λόγω βαριάς βροχόπτωσης και τελικώς αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν μόλις δέκα γύροι.
Νικητής του δεύτερου σκέλους ο Jonathan Rea με τους Alex Lowes και David Giugliano στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Πρόκειται για την 12η νίκη της καριέρας του για τον Rea, ενώ την παρθενική του εμφάνιση στον πόντιουμ έκανε ο Lowes.

Την πρώτη εξάδα θα συμπληρώσουν οι Tom Sykes, Leon Haslam και Marco Melandri. Θεαματική ήταν η πτώση του Sylvain Guintoli στον δεύτερο γύρο, κατάφερε όμως να επανέλθει και να τερματίσει ένατος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Μαϊος 2014 14:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon