.
Κατηγορία Superbike
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 12:23

WSBK 2013, 8ος αγώνας, Μόσχα

 

Θλίψη και δάκρυα

 


Μισός αγώνας αγώνας έγινε στην Μόσχα, επισκιασμένος από τον τραγικό θάνατο του Andrea Antonelli, με σαφέστατες αιχμές προς τους διοργανωτές οι οποίοι παρά το πολύ νερό που υπήρχε μέσα στην πίστα, δεν ακύρωσαν τον αγώνα λόγω της μεγάλης απώλειας εσόδων. Στο αγωνιστικό κομμάτι, νικητής του 1ου σκέλους ήταν ο Marco Melandri.
Πολλή βροχή και πιο πολλά ερωτηματικά
Με διαρκώς μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες και αρκετές πτώσεις εξελίχθηκε ο αγώνας των Superbikes στη Μόσχα με αποκορύφωμα τον 20ο γύρο όπου οι αναβάτες έβαλαν τα βρόχινα ελαστικά καθώς η βροχή που δυνάμωνε έκανε αδύνατο το έργο των σλικ ελαστικών. Την όλη κατάσταση εκμεταλλεύτηκε με ένα πετυχημένο pit stop o Marco Melandri περνώντας μπροστά από τον Chaz Davies που τελικά πήρε την 2η θέση μπροστά από τον Ayrton Badovini σε ένα από τα καλύτερα φετινά απoτελέσματα της Ducati.
Στις απαράδεκτες συνθήκες του αγώνα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία και οι Rea, Fabrizio και Guintoli που πήραν 4η, 5η και 6η θέση αντίστοιχα ενώ την 10άδα της κορυφής συμπλήρωσαν οι Neukirchener, Baz, Clamier και Cluzel. 2ο σκέλος δεν υπήρξε ποτέ καθώς μετά τον θάνατο του Andrea Antonelli διεκόπη κάθε άλλη αγωνιστική δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « WSBK 2013, 7ος αγώνας, Imola Παγκ. Superbike 2013, 9ος αγώνας, Silverstone »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon