.
Κατηγορία Superbike
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 03:04

Παγκ.Π. Superbike, 2ος αγώνας, Aragon

 

 

Τρελαίνει τους πάντες ο Davies!

 


 

 

 

Μπορεί οι Eugene Laverty και Tom Sykes να αντιμετώπισαν μηχανικά προβλήματα στο 10 σκέλος, ωστόσο αυτό δεν μειώνει καθόλου την ταχύτητα του Chaz Davies ο οποίος κέρδισε δείχνοντας τις διαθέσεις του και έφερε την BMW στην 1η θέση. Οι δύο προαναφερθέντες αντίπαλοι προηγούνταν στον αγώνα αλλά μηχανικά προβλήματα τους οδήγησαν στα pits απ’ όπου ξεκίνησαν λίγο αργότερα τον αγώνα, χάνοντας όμως έτσι αρκετές θέσεις. Ο Sylvain Guintoli φρόντισε να κρατήσει την σημεία της Aprilia ψηλά με την 2η θέση που έφερε στο πρώτο σκέλος.

Ακολούθησε ο Marco Melandri με την άλλη BMW ο οποίος ανέβηκε από την 5η θέση στην 3η, ενώ στο δευτερόλεπτο τερμάτισε ο Jonathan Rea με την πρώτη Honda. Ο Loris Baz και ο Jules Cluzel ακολούθησαν ενώ η πρώτη Ducati ήταν αυτή του Carlos Checa στην 7η θέση.

Στο δεύτερο σκέλος, ο Laverty αυτή τη φορά είχε μία πτώση στην 2η στροφή, κι έτσι τέθηκε από νωρίς εκτός αγώνα. Ήταν μόλις είχε περάσει τον Sykes αλλά πάλι ο Davies είχε αντίθετη άποψη και πέρασε μπροστά, για να τερματίσει πρώτος. Λίγο πιο πίσω τερμάτισε ο Guintoli χωρίς να μπορέσει να απειλήσει ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Sykes σε μία καλύτερη αυτή τη φορά εμφάνιση.
Πολύ καλή παρουσία ήταν αυτή του Davide Giugliano στην 5η θέση, για να ακολουθήσει ένας λιγότερο συναγωνίσιμος Melandri στην 5η θέση. Ακολούθησαν οι Baz, Cluzel, Checa, Haslam και Badovini, με τον Guintoli να προηγείται αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα με 85 βαθμούς έναντι 62 του Davies.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 03:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παγκ.Π. Superbike, 1ος αγώνας, Philip Island WSBK 2013, 3ος αγώνας, Assen »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon