.
Κατηγορία Scramble
Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 08:55

Scramble ΕΔΙΛ 2014, 1ος αγώνας – Μυτιλήνη

Με τους καλύτερους οιωνούς

 


Με τους καλύτερους δυνατόν οιωνούς ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στη Λέσβο. Η πολύπειρη Ε.ΔΙ.Λεσβου έστησε έναν άψογο αγώνα Scramble που απόλαυσαν οι αθλητές και παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές, με κομμένη την ανάσα. Οι 21 αθλητές που συμμετείχαν κάτω από ένα καταπληκτικό καιρό, πάλεψαν για την διάκριση και την τελική νίκη χειροκροτούμενοι συνεχώς από τους θεατές.

Κατηγορία S1


Στην κατηγορία S1 o μοτοκρόσερ ΧΑΣΑΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ οδηγώντας με ένα θεαματικό τρόπο το ΚΤΜ πήρε την πρώτη θέση ενώ στην δεύτερη θέση τον ακολούθησε ένας άλλος και πολλά υποσχόμενος μοτοκροσερ, ο Χριστόφορος Μπιτσακτσής, με Honda. Την τρίτη θέση πήρε ο πρωτοεμφανιζόμενος αθλητής από το Πλωμάρι Λέσβου Κούτλης Ευστάθιος με Kawasaki δείχνοντας στοιχεία ότι μπορεί να πάει αρκετά ψηλά. Τέταρτος τερμάτισε ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου με Kawasaki και ακολούθησε στην πέμπτη θέση άλλος ένας πρωτοεμφανιζόμενος, ο Νικόλαος Καμπάνης και στην έκτη θέση, ο αθλητής της ΕΔΙΛ από την Χίο, Γιάννης Κωστόπουλος με YAMAHA.

Κατηγορία S2

Στην κατηγορία S2 τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα πρώτος και με μεγάλη διάφορα ήταν ο Απόστολος Σβιντερίκος με ΚΤΜ αποδεικνύοντας ότι είναι ο καλύτερος αθλητής αυτή τη στιγμή στο νησί μας. Δεύτερος ο Πάτροκλος Μπάγιας με ΚΤΜ που είναι πολύ δυναμικός με συνεχής άνοδο και τρίτος ο θεόδωρος Φούρναρης με YAMAHA από τη Χίο. Τέταρτος τερμάτισε ο Ευστράτιος Μακρής με ΚΤΜ που είναι πολύ σταθερός και φινετσάτος οδηγός και πέμπτος ο Στράτος Μυρογιάννης με ΚΤΜ παρόλη την αποχή του τα τελευταία χρονιά έδειξε ότι ακόμα είναι μέσα στο παιχνίδι. Στην έκτη θέση ο πάντα σταθερός και δυναμικός Παναγιώτης Γεωργούσης με ΚΤΜ.

Στην γενική κατάταξη πρώτος τερμάτισε ο Απόστολος Ζβιντερίκος, με 2ο τον Γιάννη Χασάπη και τρίτο τον Πάτροκλο Μπάγια.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon