.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 10:09

MiniGP Cup 2016: Ο τρίτος και τελευταίος αγώνας στα Μέγαρα

 

Την Κυριακή 11/9/2016

 

Μετά από δύο αγώνες στις Αφίδνες, την Κυριακή 11/9/2016 θα γίνει ο 3ος και τελευταίος αγώνας του MiniGP Cup 2016, αυτή τη φορά στα Μέγαρα.

Η απαιτητική στα φρεναρίσμτα πίστα καρτ του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων θα υποδεχθεί το αγώνα το πρόγραμμα του οποίου θα ξεκινήσει μίση ώρα αργότερα (8:30-9:30, Τεχν. Έλεγχος, 9:30 πρώτες ελεύθερες δοκιμές κ.ο.κ.) ως πρόληψη στην πιθανή πρωινή υγρασία.

Αγωνιστικά, δικαιολογημένα τα βλέματα και η προσοχή όλων είναι στραμμένα στην κατηγορία KidGP όπου ο Δωδεκανήσιος Σπ.Φουρθιώτης θα μονομαχήσει με τον Βριλλησιώτη κάτοχο του περσινού τίτλου Βασ. Παντελεάκη. 

Η διαφορετική από τους προηγούμενους αγώνες πίστα δίνει ενδιαφέρον και στις άλλες 2 εφηβικές κατηγορίες (MiniGP & MiniGP 1) ενώ στην κατηγορία των "μεγάλων", στην ΟΡΕΝ Pit Bikes όλα είναι ανοικτά αφού θα συμμετάσχουν και αρκετοί πρωταθλητές και καταξιωμένοι αναβάτες των αγώνων ταχύτητας.

Σας καλούμε όλους στην Πάχη Μεγάρων, ενώ για όσους μένουν μακριά και δυσκολεύονται, ο ΑΡΗΣ θα φροντίσει για διαδικτυακή ζωντανή βιντεοκάλυψη του αγώνα (live-streaming) μέσω του www.minigp.grκαι της σελίδας του στο FB!

megara

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 16:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon