.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 08:00

Σημαίες ξανά για Νίκο & Δημήτρη Καρακώστα στο MiniGP Cup

 

Στον 2ο αγώνα του 2016 στις Αφίδνες

 

Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο σαββατοκύριακο αγωνιστικής δραστηριότητας για τον Νίκο και τον Δημήτρη, με τα 2 αδέρφια να λαμβάνουν μέρος -με άψογη παρουσία και συγκεντρωμένη οδήγηση- στον 2ο αγώνα MiniGP Cup που διοργάνωσε το Σωματείο ΑΡΗΣ με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ, στο Καρτόδρομο των Αφιδνών.

Οι θερμοκρασίες υψηλές αλλά και οι εμφανίσεις όλων των οδηγών που αγωνίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες.

karakosta minigp 13

Η αγωνιστική ημέρα ξεκίνησε με την κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές και τον περισσότερο συναγωνισμό OPEN PIT BIKES. Ο Νίκος ξεκινώντας από την δεύτερη θέση εκκίνησης, μόλις δέκατα του δευτερολέπτου από τον πρώτο έδειξε την διάθεσή του να πιέσει και να προσπαθήσει να προπορευτεί. Από τους πρώτους γύρους βρέθηκε στην ρόδα του Σωτήρη Στυλιάδη και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία να τον προσπεράσει κάτι που έγινε σύντομα. Ακολούθησε ένας φοβερός αγώνας που κράτησε τους θεατές σε ένταση με τον Νίκο να διατηρεί την πρώτη θέση μέχρι τον τελευταίο γύρο και να κερδίζει έναν αγώνα που όπως είπε ο ίδιος ευχαριστήθηκε πολύ!

karakosta minigp 1

Στην τελευταία κατηγορία της ημέρας MINI GP αγωνίστηκε ο Δημήτρης δυστυχώς με λίγες συμμετοχές και συναγωνισμό μόνο στις πίσω θέσεις. Ο Δημήτρης κέρδισε αλλά ελπίζει σύντομα να αναβιώσει αυτή η κατηγορία που προετοιμάζει αναβάτες και αναδεικνύει ταλέντα. Παρόλα αυτά ήταν ένας αγώνας που τον βοήθησε στη συνεχή προετοιμασία του για τους αγώνες του European Junior Cup - World Superbike αφού στα χρονομετρημένα πίεσε πολύ και έφτασε το ρεκόρ του.

karakosta minigp 3

Δημήτρης: Κέρδισα αλλά ζήλεψα τον συναγωνισμό που είχε η κατηγορία του αδερφού μου. Λόγω ηλικίας δε μπορούσα να αγωνιστώ εκεί. Θα ήθελα να υπάρχουν περισσότεροι αγωνιζόμενοι για να μπορούμε να βελτιωνόμαστε όλοι και να προσπαθούμε πολύ.

https://www.facebook.com/Dimitris-Karakostas-299747140236001/

karakosta minigp 5

Νίκος: Τον ευχαριστήθηκα πολύ αυτόν τον αγώνα ! Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο πίεζα και προσπαθούσα και αυτό είναι που χρειαζόμαστε σαν οδηγοί για να βελτιωνόμαστε. Ευχαριστώ τον κόσμο που δεν πήγε για μπάνιο και προτίμησε να έρθει να μας δει παρά την ζέστη.

https://www.facebook.com/Nikos-Karakostas-714920658623303/?fref=ts

karakosta minigp 14

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που πιστεύουν σε εμάς

  • ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ HONDA GREECE
  • MOTO MONKEY
  • PERISTERAS TIRES
  • CASTROL GREECE
  • TZORTZOPOULOS SHOEI IXS SIDI
  • CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL
  • ERMAX GEORGOPOULOS
  • EXTRA PRODUCTS TASOULIS

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 21:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon