.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 11:50

Στο βάθρο η KTM και Husqvarna στο Πανελλήνιο Enduro, 2ος αγώνας, Βέροια

 

Μια ακόμη 1η θέση για Ζώρα!

 

Ο 2ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2016, πραγματοποιήθηκε στην όμορφη Βέροια. Την ημέρα του αγώνα, οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν τόσο ευνοϊκές, όσο την ημέρα της προετοιμασίας. Στο μέσο του αγώνα ξεκίνησε να βρέχει, θέτοντας έτσι μια ακόμη πρόκληση στους αναβάτες, που είχαν να αντιμετωπίσουν απαιτητικά και πετρώδη τερέν.

Στην κατηγορία Ε1, ο Αλέξης Ζώρας, μετά την πρώτη θέση στον πρώτο αγώνα, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και μετά από σκληρές μάχες με το χρονόμετρο και τους υπόλοιπους αναβάτες κατάφερε να τερματίσει επάξια στην 1η θέση, πάνω στην μοτοσυκλέτα του KTM 250 EXC-F SIX DAYS συμμετοχή του RACING CENTER 500. Ο Γιάννης Χασάπης αναβάτης της NANAKOS LESVOS TEAM δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο δεύτερο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro, διότι αναρρώνει από έναν τραυματισμό που είχε στον πρώτο αγώνα.

Στην κατηγορίας E2, ο Μιχάλης Κόπανος της NANAKOS LESVOS TEAM με KTM 250 E-XC ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, δείχνοντας δυναμική βελτίωση στην οδήγησή του.

Στην κατηγορία Ε3, ο Λευτέρης Τιτιρέκης, της NANAKOS LESVOS TEAM με ΚΤΜ 300 E-XC, δεν είχε τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο δεύτερο αγώνα, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Στην κατηγορία ΕΝ, ο Γιάννης Κωνσταντινούδης με Husqvarna ΤE 125 της ομάδας MOTOACTION, είχε μια πολύ καλή επίδοση τερματίζοντας στη 2η θέση.

Στην κατηγορία ES, ο Νίκος Ζουρνατζής, ο οποίος έχει διπλό ρόλο, διότι είναι manager και αναβάτης της ομάδας MOTOACTION, τερμάτισε και πάλι στην 1η θέση με την Husqvarna ΤE 300, δείχνοντας ηγετικό προφίλ και εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Στην κατηγορία EW, αγωνίστηκε η αναβάτριά μας, Λένα Αγελαδοπούλου, με KTM 250 EXC-F, του RACING CENTER 500.

Το ‪#‎RacingSupportTeam‬ της ‪#‎ΚΤΜSOUTHEASTEUROPE‬ ήταν εκεί για στηρίξει τους αναβάτες της ΚΤΜ, αλλά και κάθε αναβάτη με μοτοσυκλέτα ΚΤΜ και HUSQVARNA.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 8 Μαΐου, στο Ξυλόκαστρο.

Αποτελέσματα - 2ος αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro 2016

Ε1
1ος Αλέξης Ζώρας, ‪#‎KTM250EXCFSIXDAYS‬, ‪#‎RACINGCENTER500‬
3ος Παναγιώτης Κακολύρης, ‪#‎HusqvarnaFE250‬, MOTOACTION
5ος Γιώργος Θεοδωρίδης, ‪#‎KTM250EXCF‬, MAKINA

E2
3ος Μιχάλης Κόπανος, ‪#‎KTM250EXC‬, NANAKOS LESVOS TEAM

E3
5ος Αντώνης Δήμου, ‪#‎HusqvarnaΤE300‬, MOTOACTION

ΕΝ
2ος Γιάννης Κωνσταντινούδης, ‪#‎HusqvarnaΤE125‬, MOTOACTION

ES
1ος Νίκος Ζουρνατζής, #HusqvarnaΤE300, MOTOACTION

EW
1η Λένα Αγελαδοπούλου, #KTM250EXCF, RACING CENTER 500

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 17:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon