.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 17:30

Fan Μotorcycles και Σταμάτης Δημολιάνης ξανά μαζί

 

Συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία!

 

Συνεχίζοντας την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία τους, ο Σταμάτης Δημολιάνης και η Fan Motorcycles συντάσσουν ξανά τις δυνάμεις τους, για το φετινό Πρωτάθλημα της MX Open. Το 2014 η συμμετοχή του έμπειρου και πολυνίκη αναβάτη, πάνω στο εξαιρετικό ΚΤΜ SX-F 450 απέδωσε τα μέγιστα, φέρνοντας τον Τίτλο στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία MX Open.

Για το 2015, Fanmoto και Δημολιάνης ανανεώνουν τη συνεργασία τους, βάζοντας πλώρη για έναν ακόμα Τίτλο. Το νέο σημείο αναφοράς της ομάδας για το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι το πανάλαφρο και πανίσχυρο KTM SX-F 350, μια μοτοσυκλέτα που ήδη έχει δώσει τα αγωνιστικά της διαπιστευτήρια κατακτώντας τον Τίτλο στο Παγκόσμιο MX1 και στο MX των εθνών, στα χέρια του δυναμικού Toni Cairoli.

Χωρίς αμφιβολία, η προσπάθεια της ομάδας στηρίζεται σε στέρεες βάσεις τόσο από πλευράς μοτοσυκλέτας, όσο και από πλευράς οργάνωσης, εμπειρίας, επαγγελματισμού αλλά και πάθους για τους δύο τροχούς. Η Fanmoto, εδώ και χρόνια κρατάει ψηλά τη σημαία της ποιοτικής και δυναμικής, ευρωπαϊκής μοτοσυκλέτας, ικανοποιώντας τους αναβάτες που επιθυμούν ένα πρακτικό, αλλά και ταυτόχρονα διασκεδαστικό μέσο μετακίνησης. Όσο για το Σταμάτη Δημολιάνη, πρόκειται για έναν ανάβατη που εντυπωσιάζει για χρόνια με το δυναμικό και μυαλομένο στυλ οδήγησής του, καθώς και για το εξαιρετικό ήθος του, που τον κάνει σημείο αναφοράς στους χωμάτινους αγώνες. Είναι σίγουρο ότι η επιτυχημένη αυτή σύμπραξη, δε θα αφήσει κανένα φίλο του Motocross ασυγκίνητο.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon