.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 10:05

Husqvarna - 1ος Αγώνας Παν. Πρωταθλήματος ΜΧ 2014

 

Ο Αλέξης συλλέγει πολύτιμους βαθμούς

 

 

Πρεμιέρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX στην Χαλκίδα την προηγούμενη Κυριακή και η Αγωνιστική Ομάδα MX Motoaction Husqvarna δεν θα μπορούσε να απουσιάζει!!!.

Μετά την πρώτη επιτυχία στον αγώνα MX του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος στην πίστα της Καρυώτισσας στις 16 Μαρτίου, στον οποίο ο Αλέξης Γεωργαντάς κατέκτησε άξια την 3η θέση στην κατηγορία ΜΧ2, η ομάδα της Husqvarna συνέχισε τις αγωνιστικές της δραστηριότητες με την συμμετοχή στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX ο οποίος διοργανώθηκε στην Χαλκί-δα την Κυριακή 31 Μαρτίου. Ο Επίσημος Αναβάτης της ομάδας Αλέξης Γεωργαντάς #21 συμμετείχε στην κατη-γορία MX2 με μοτοσυκλέτα Husqvarna TC 250 R.

Ο Αλέξης ξεκίνησε τον αγώνα του σημειώνοντας τον πέμπτο καλύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά του Σαββάτου κερδίζοντας μια πολύ καλή θέση στην μπάρα της εκκίνη-σης ανάμεσα σε πολλούς αναβάτες από όλη την Ελλάδα.
Η άψογα προετοιμασμένη μοτοσυκλέτα, σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική οδήγησης και την ταχύτητα του Αλέξη, χάρισαν στη νεοσύστατη ομάδα πολύ καλά απο-τελέσματα δίχως προβλήματα και τραυματισμούς.

Ο πολύ δυνατός ανταγωνισμός και οι δύσκολες - δυνατές μάχες για μια θέση στην πρώτη εξάδα που ήταν στόχος, δικαίωσαν τον Αλέξη που κέρδισε την πέμπτη θέση στην γενική κατάταξη της ΜΧ2 στο τέλος του αγώνα, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είμαστε χαρούμενοι για την επιτυχία του νεαρού αναβάτη μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 18:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon