.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 09:10

ΛΑΜΣ – Στήριξη αθλητών μηχανοκίνητου αθλητισμού

 

Επιδοτήσεις και πριμ

 


Το Δ.Σ. της Λέσχης Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας Σερρών ανακοινώνει την πρόθεση του να υποστηρίξει τους αθλητές της ΛΑΜΣ, για το αγωνιστικό ημερολόγιο έτους 2014, με τους παρακάτω τρόπους και όρους:

Σε όλους τους αθλητές (Αυτοκινήτου, Μοτοσυκλέτας, Κάρτ) υποστήριξη με 50% επί του παραβόλου ανανέωσης του Δελτίου Αθλητού.

Μοτοσυκλέτα

1) Για όλους τους αθλητές, έως την ηλικία των 23 ετών, κάλυψη του συνόλου του παραβόλου συμμετοχή τους, στα πρωταθλήματα που θα ακολουθήσουν.

2) Στους αθλητές που είναι πάνω από 23 ετών, η οικονομική υποστήριξη θα είναι ανάλογη με την θέση που θα κατέχουν με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων που θα ακολουθήσουν:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρωτάθλημα Β.Ελλάδος – Περιφερειακό
ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΘΕΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ
600 € 1ος 300 €
500 € 2ος 250 €
400 € 3ος 200 €
300 € 4ος 150 €
200 € 5ος 100 €
100 € 6ος 50 €

Παροχές

3) Για τους αθλητές που επιθυμούν να μεταγραφούν στο σύλλογό μας και γίνει δεκτή η μεταγραφή τους, θα καλυφτεί το παράβολο συμμετοχής τους, στα πρωταθλήματα που θα ακολουθήσουν εφόσον έχουν καταταχθεί στις 3 πρώτες θέσεις αντίστοιχων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων του προηγούμενου έτους.

4) Το Δ.Σ. της ΛΑΜΣ, με την ολοκλήρωση της σύνθεσης της αγωνιστικής ομάδας, θα οργανώσει εκδήλωση, όπου θα ευχαριστήσει του χορηγούς του 2013, θα παρουσιάσει τους χορηγούς της αγωνιστικής περιόδου 2014 και θα ανακοινώσει τις επιπλέον παροχές προς τους αθλητές του.

5) Οι αθλητές μας θα πάρουν την αγωνιστική μπλούζα της ΛΑΜΣ την οποία είναι υποχρεωμένοι να φορούν σε όλους τους αγώνες του θεσμού που συμμετέχουν.

6) Οι αθλητές μας είναι υποχρεωμένοι να φέρουν σε εμφανή σημεία των δικύκλων τους τα σήματα των χορηγών μας, να τοποθετούν σημαίες και προωθητικό υλικό των χορηγών στα Paddock των αγώνων και να στέλνουν, τουλάχιστον δύο φωτογραφίες από κάθε αγωνιστική τους εκδήλωση στην γραμματεία της ΛΑΜΣ.

7) Στην περίπτωση που στις αγωνιστικές τους εκδηλώσεις συνοδεύονται από εκπρόσωπο της ΛΑΜΣ, είναι υποχρεωμένοι να σέβονται την εκπροσώπηση τους και να επικοινωνούν με την οργάνωση, μόνο μέσω αυτού.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 12:21

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon