.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 23:26

Spiliotis Racing Team – Στόχος επετεύχθη!

 

Η επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2013


Πριν τον τελευταίο αγώνα της 17ης Νοεμβρίου 2013, ο Μιχάλης Σπηλιώτης βρισκόταν έβδομος στη βαθμολογία και το καλύτερο αποτέλεσμά του στη μεγάλη κατηγορία Superstock ήταν μια τρίτη θέση.

Τίποτε ωστόσο δε μπορεί να μας εμποδίσει απ’ το να ονειρευόμαστε. Από το Σάββατο φαινόταν πως ο αναβάτης της Spiliotis Racing Team είχε το γυρολόγιο για ακόμη πιο μεγάλα πράγματα και η Κυριακή ήρθε για να το αποδείξει και στην πράξη. Η Yamaha R1 με τον αριθμό #69 χρειάστηκε μόλις λίγους γύρους για να βρεθεί στη δεύτερη θέση και να φέρει ένα νέο μέγιστο στη φετινή μαγική σεζόν.
Μάλιστα, σαν να μην έφτανε η καλύτερη φετινή επίδοση του Μιχάλη Σπηλιώτη στη μεγάλη κατηγορία, το τελικό αποτέλεσμα συνέστησε ένα τεράτιο άλμα ως την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης!


Το μαγικό σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου έκλεισε μια χρονιά που για την Spiliotis Racing Team λογίζεται ως κάτι παραπάνω από πετυχημένη. Μέσα σε ένα κλίμα γεμάτο αντιξοότητες, οι αγώνες έφεραν ωραίο θέαμα, αρκετό κόσμο στις πίστες και επιπλέον η χρονιά ολοκληρώθηκε με το ποθητό αποτέλεσμα.
Το επόμενο βήμα για την ομάδα μας είναι ακόμη πιο ονειρεμένο: Λέγεται Team 300 TT και βάζει στο στόχαστρο το Isle of Man 2014.
Τώρα που είδαμε από πρώτο χέρι πως ακόμη και το πιο τρελό όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon