.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 10:45

2ο Φιλικό enduro Μετεώρων

Στις 24 Μαρτίου

 




Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας (ΜΟ.ΛΕ.Κ) διοργανώνει το Δεύτερο (2ο) Εnduro Μετεώρων - Φιλικό Enduro, στις 24 Μαρτίου 2013 στην Καλαμπάκα. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στις 10.30 πμ  από το κέντρο διασκεδάσεως «Τσίκαρης» στο δεύτερο χιλ. (2ο) Καλαμπάκας-Ιωαννίνων.

100 χιλιόμετρα διαδρομής

‘Οσον αφορά στην διαδρομή, έχει μήκος περίπου εκατό (100) χιλιόμετρα και αποτελείται αποκλειστικά από τα καλύτερα μονοπάτια της περιοχής, γύρω από το φυσικό μοτίβο των Μετεώρων. Η διαδρομή είναι πλήρως σηματοδοτημένη σε όλο το μήκος της ενώ για πρώτη φορά για την διευκόλυνση των συμμετεχόντων θα υπάρχει χιλιομετρική σήμανση ανά την απόσταση των δέκα (10) χιλιομέτρων (10-20-30 χλμ) ώστε σε τυχόν πρόβλημα των οδηγών οι διοργανωτές να συνδράμουν άμεσα.
Η εντουροβόλτα θα υποστηρίζεται σε όλο το μήκος της από οδηγούς της διοργάνωσης (σκούπες).
Ο ανεφοδιασμός και ΣΕΔ θα πραγματοποιηθεί στο μέσο της διαδρομής (50ο χλμ) όπου θα γίνεται και προσφορά εμφιαλωμένου νερού στους οδηγούς. Ο κάθε αναβάτης  οφείλει να φέρει την απαραίτητη ποσότητα βενζίνης-λαδιού και να την παραδώσει στην γραμματεία στο σημείο εκκίνησης.
Η διαδρομή αποτελείται εναλλάξ από τεχνικά και γρήγορα περάσματα καθ’ όλο το μήκος της και μπορούν να την απολαύσουν οδηγοί enduro και  motocross μοτοσυκλετών.

Τερματισμός και φαγητό

Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί ξανά στο σημείο εκκίνησης.
Το κόστος συμμετοχής είναι είκοσι (20) ευρώ και περιλαμβάνει  μετά το τέλος της διαδρομής πλήρες γεύμα  με όλο τα ποτά-αναψυκτικά στο κέντρο διασκεδάσεως «Τσίκαρης» καθώς και αναμνηστικό για όλους του συμμετέχοντες.
 
                                                                         Σας περιμένουμε όλους! ΔΣ ΜΟ.ΛΕ.Κ
Συμμετοχή-Πληροφορίες
Μακρής Στάυρος
Τήλ 6971816684 (What’s up)
        6947990803(Vodafone)  
        7.30μμ – 11μμ
       Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 11:49

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon