.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 04 Μαϊος 2012 09:28

Π.Π.Rally Raid - Trail Ride 2012, 3ος Αγώνας, Καλάβρυτα 20 Μαΐου

 

Σε τόπους λατρεμένους…

 


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012 ξεφεύγει από τα όρια της Αττικής και ταξιδεύει στα αγαπημένα μας Καλάβρυτα, στις 20 Μαΐου, σε έναν αγώνα  που προσφέρει πάντα μοναδικές συγκινήσεις!
O αγώνας που διοργανώνεται από το Off Road Team θα είναι μονοήμερος, αλλά τα 250 αγωνιστικά χιλιόμετρα θα είναι πολύ χορταστικά που σε συνδυασμό με τον καλό καιρό αναμένεται να δώσουν ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό από την περσινή χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα με την βροχή και το χιόνι που μας έμεινε αξέχαστη!

Εκκίνηση στον οδοντωτό

Το ραντεβού μας θα δοθεί από το Σάββατο το απόγευμα στο Σιδηροδρομικό σταθμό του οδοντωτού, για γραμματειακό – τεχνικό έλεγχο και ενημέρωση, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωί στις 8:00 για να ολοκληρωθεί μετά από 250 περιπετειώδη χιλιόμετρα στο ίδιο σημείο για την απονομή!
Τα «καραφλά», το Μάνεσι, η Πλατανιώτισσα, το Χιονοδρομικό, το Σούβαρδο, οι Λαπαναριοί, οι Κορφές, η Κερπινή, τα Γουμενά, η Κούτελη, οι Λουσοί… μας περιμένουν να τα επισκεφτούμε!
Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών Trail Ride, και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντοχής 4Χ4.

Αγωνιζόμενοι και μη

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off, Quad και αυτοκίνητα 4Χ4 Normal και Open, καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Η διαδρομή θα είναι ποικίλα, περιλαμβάνοντας κάθε είδους τερέν, εύκολη και βατή για κάθε είδους μοτοσυκλέτες, ακόμη και για Big On-Off, ή και 4Χ4 εάν κάποιος επιθυμεί να ακολουθήσει απλώς για βόλτα.
Οι ενδιαφερόμενοι για την εξωαγωνιστική χωμάτινη βόλτα -Adventure Tour- θα μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το είδος αυτό των αγώνων με μια μικρότερη διαδρομή, αλλά και παράλληλα να δουν τους αγωνιζόμενους σε θεαματικά σημεία. Mπορούν να συμμετέχουν στην πλοήγηση με Road Book ή GPS με ακόμη μικρότερο κόστος συμμετοχής (40 – 60€ αντίστοιχα).
Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες, οι λίστες με τα ξενοδοχεία που προσφέρουν ειδικές τιμές για τους αγωνιζόμενους καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.

Σας περιμένουμε όλους!

Αρωγοί του αγώνα

Αρωγοί του αγώνα είναι ο Δήμος Καλαβρύτων, η Ένωση Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων, το ΕΚΟ Τζόβολος, τα ελαστικά MALATESTA με ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες, η ΜΙCHELIN, η Jet Power, τα λιπαντικά Denicol, η Colori, η AMITEL A.E. και βεβαίως τα συστήματα Δορυφορικής Παρακολούθησης My-Track.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 4κίνηση MAG, MOTO, MotoΤρίτη και οι ιστοσελίδες www.motorsite.gr, www.to4x4.gr, www.dirt-bike.gr, www.Bikeit.gr και φυσικά το www.trailride.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 19:49

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon