.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 09 Αυγούστου 2011 20:56

Ανακοίνωση ΟΜΕ - Σχετική με τα πρωταθλήματα 2011

 

Τα πρωταθλήματα προχωρούν

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη,  5 Αυγούστου 2011
Για την ενημέρωση και τον καθησυχασμό των Σωματείων, των Οδηγών καθώς και όλων των ενδιαφερομένων σχετικά με τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, το Δ.Σ. της Ο.Μ.Ε. ανακοινώνει ότι:

Ανακοίνωση

1.    Όλοι οι αγώνες μοτ/τας 2011, συνεχίζονται κανονικά.

2.    Όλες οι προεπιλεγμένες πίστες αγώνων, πληρούν τις προδιαγραφές αγωνιστικού χώρου, εγκαταστάσεων, ασφαλείας κλπ και έχουν την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια, με την καθοδήγηση και επίβλεψη της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς.

3.    Θέλοντας να αποκατασταθεί η τάξη, στη προβλεπόμενη προθεσμία, μέσω δικηγόρου, έχει κατατεθεί προσφυγή με αριθ. πρωτ. 250 από 28-3-2011 κατά της απόφασης του κου Γεν. Γραμ. Αθλητισμού για την απόφαση του, σχετικά με την «υφαρπασθείσα», «Ειδική Αθλητική Αναγνώριση» από την Α.ΜΟΤΟΕ, ως μεροληπτικής, μονόπλευρης, καταχρηστικής κλπ..

4.    Υπενθυμίζεται ότι, η Ο.Μ.Ε. (Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας Ελλάδος), είναι η πρώτη και μοναδική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας, βάσει του Ν. 2725/1999 με αριθ. πρωτ. 15841/21-5-2003, έχοντας καταθέσει όλα τα έγγραφα που ζητήθηκαν από την Γ.Γ.Α. και κάνοντας σχετική αίτηση για αθλητική της αναγνώριση, ενώ προηγουμένως είχε υποβάλλει προηγουμένως, γραπτό ερώτημα στη Γ.Γ.Α, αν είχε υποβάλλει-καταθέσει άλλη Ομοσπονδία αντίστοιχο αίτημα για αθλητ. Της αναγνώριση, λαμβάνοντας για το συγκεκριμένο ερώτημα, αρνητική απάντηση από την Γ.Γ.Α. Πρωταρχικός καταστατικός της σκοπός δε, από την ίδρυσή της, πέραν των άλλων, είναι η εξέλιξη και ενδυνάμωση του Δίκυκλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, εντός και εκτός των συνόρων, με βοήθειες και χορηγίες, τόσο σε οδηγούς όσο και σε οργανωτές, καθώς επίσης η τέλεση σεμιναρίων στελεχών και παραγόντων, στα γραφεία που συντηρεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως και η εκπαίδευση Αθλητών - οδηγών σε επιλεγμένους χώρους.

5.    Οι αγώνες του Β’ εξαμήνου, ξεκινούν την 5η Σεπτεμβρίου 2011, στη γνωστή πίστα Λιτόχωρου, με τον 4ο Αγώνα του Π.Π ΜΧ 2011.
Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα β’ εξαμήνου και πριν τελειώσει η χρονιά, θα αναρτηθεί το πρόγραμμα του 2012.
Για το Δ.Σ
Νικόλαος Δαμουλάκης
Πρόεδρος

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2o Master Motocross Champ Motocross των Εθνών 2011 - St. Jean d’Angely »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon