.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2011 08:25

Π.Π.Enduro - 1ος αγώνας - Μέγαρα - Beta

 

Εντυπωσιακή εμφάνιση για την Beta

 

 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro – 1ος αγώνας, Μέγαρα 27-2011

Με έναν πολύ καλά οργανωμένο αγώνα ξεκίνησε το ΠΠΕ για το 2011 κάτι  αναμενόμενο για μία λέσχη με την εμπειρία της ΛΕΜΜ.
Η ομάδα της Beta  συμμετείχε με τους Γιώργο Δαργινάκη και Ηλία Κυριλή στην κατηγορία ΕΝ (νέοι αναβάτες) και με τον Πάνο Θερριό στην κατηγορία Ε2.

Οι αναβάτες

ΕΝ
Από την αρχή του αγώνα φάνηκε ότι στην κατηγορία θα πρωταγωνιστούσαν ο Γιώργος Δαργινάκης με τον πάντα συμπαθή Κίμωνα Καράμπελα. Τελικά μετά από έναν πολύ έντονο και υγιή ανταγωνισμό, ο Γιώργος τερμάτισε 2ος με μόλις μισό δευτερόλεπτο διαφορά ενώ ήταν 11ος στην γενική κατάταξη γεγονός που δείχνει την κλάση των πρωταγωνιστών της κατηγορίας. Ο Ηλίας Κυριλής, μόλις στον 2ο αγώνα της καριέρας του, τερμάτισε 6ος και μας αφήνει κι αυτός τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον.
Ε2
Ο Πάνος Θερριός συμμετείχε στην κατηγορία-φωτιά του πρωταθλήματος αφού εκτός από μερικούς από τους καλύτερους αναβάτες Enduro (Τσακατσώνης, Σκόδρας, Νικολάου)είχε να ανταγωνιστεί και τους δύο καλύτερους σύγχρονους αναβάτες από το motocross, τον Παναγιώτη Κουζή και τον Δημητρή Βαγγελάκο.
Οδηγώντας με ταχύτητας και σταθερότητα, ο Πάνος τερμάτισε 4ος στην κατηγορία και 15ος στη γενική κατάταξη και αναμένεται να είναι και αυτός στους πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος.
Μετά λοιπόν από  τα πολύ καλά αποτελέσματα του 1ου αγώνα περιμένουμε με αγωνία τον επόμενο που θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια στις 26 και 27 Μαρτίου.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 10:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Red Bull Donkey Cross 2011 Π.Π. Motocross 2011 - 1ος αγώνας - 13 Μαρτίου »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon