.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011 13:43

Αθλητικός όμιλος Λαγκαδά

 


3ο Enduro Adventure

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου θα γίνει το 3ο Enduro Adventure!

Για τρίτη (3η) συνεχόμενη χρονιά στον Λαγκαδά (πρώτη (1η) φορά από τον Α.Μ.Ο.Λ) διοργανώνεται μια φιλική εκδήλωση enduro  με την ονομασία 3ο ENDURO ADVENTURE.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Λουτρά Λαγκαδά οπού θα είναι ο χώρος εκκίνησης και τερματισμού. Η εκκίνηση είναι προγραμματισμένη στις 10:30π.μ. (θα τηρηθεί αυστηρά) και ανά ένα (1') λεπτό θα φεύγουν ομάδες των πέντε (5) ατόμων.

Η διαδρομή είναι μήκους εξήντα πέντε (65) χιλιομέτρων και το ενενήντα τοις εκατό (90%) αυτής μονοπάτια τα οποία περισσότερα από αυτά απάτητα. Η διαδρομή έχει μεγάλες  υψομετρικές διαφορές  και διαφορετικά τερέν (λάσπη, πέτρα, άμμος κ.α.).Στο μέσο της θα υπάρχει ανεφοδιασμός ενώ στο τερματισμό μια EXTREME ειδική όπου θα είναι  προαιρετική για τους  αναβάτες.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει παρουσίαση της HUSQVARNA του συλλεκτικού ΤΕ 250 ΜEO REPLICΑ και των μοντέλων της ΒΕΤΑ. Επίσης θα υπάρχει test ride από την ΒΕΤΑ για πρώτη (1η) φόρα στην Βόρεια Ελλάδα.

Όλοι οι αναβάτες θα πρέπει να φέρουν πλήρες εξοπλισμό mx-enduro και την αστυνομική τους ταυτότητα. Ο κάθε αναβάτης είναι υπεύθυνος για την μοτοσυκλέτα του καθώς και για τα καύσιμα που θα έχει ανεφοδιαστεί. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν μοτοσυκλέτες τύπου enduro και mx. Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα πρέπει να προσέλθουν νωρίτερα για να δηλώσουν συμμέτοχη και να ετοιμαστούν.

Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στα είκοσι πέντε (25) ευρώ και περιλαμβάνει αναμνηστικό μεταλλείο, ένα (1) αυτοκόλλητο και φαγητό στην αίθουσα των Λουτρών.

Όσοι αναβάτες επιθυμούν να έρθουν από τις προηγούμενες ημέρες στο χώρο της εκδήλωσης υπάρχει το ξενοδοχείο Μέγας Αλέξανδρος το οποίο προσφέρει το δίκλινο (2) μαζί με πρωινό  τριάντα (30) ευρώ και το τρίκλινο (3) μαζί με πρωινό τριάντα πέντε (35) ευρώ και δυνατότητα παράδοσης δωματίου στις 6 μ.μ. (οι παραπάνω τιμές είναι προσφορά για τους συμμετέχοντες μόνο).  Επίσης όσοι θέλουν να κάνουν χαμάμ στα λουτρά η τιμή είναι τέσσερα (4) ευρώ το άτομο. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ    στα 23940-22165, 23940-22488, fax 23940-23090 www.loutralagada.gr .

Για πληροφορίες και  δηλώσεις συμμετοχής στο 3ο ENDURO ADVENTURE
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6977414909
ΝΤΙΝΟΣ 6949091554

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon