.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 10:00

Riv3r Enduro Crossing 2019

7-8–9 Ιουνίου 2019 στη Βέροια

Το 3ο Riv3r Enduro Crossing είναι ένας επίσημος αγώνας μοτοσυκλέτας που συνδιοργανώνεται από τα αθλητικά σωματεία Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα και Εκτός Δρόμου Ομάδα, υπό την αιγίδα της Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και την αρωγή των τοπικών αρχών, φορέων και χορηγών από όλη την Ελλάδα.

Αποτελεί μοναδικό αθλητικό γεγονός στον χώρο της μηχανοκίνητης μοτοσυκλέτας, συγκεντρώνοντας για τρεις ημέρες στην πόλη της Βέροιας κορυφαίους αθλητές από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό που θα συναγωνιστούν μεταξύ τους στις όχθες του ποταμού Τριπόταμου.

Όσοι αθλητές από την Ελλάδα λάβουν μέρος θα πρέπει να είναι κάτοχοι αθλητικού δελτίου και να είναι ενταγμένοι σε αθλητικό σύλλογο, μέλος της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Όσοι αθλητές έρθουν από το εξωτερικό για να λάβουν μέρος στον αγώνα θα πρέπει να συνεννοηθούν με την Αθλ. Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας της χώρας τους (F.I.M.) η οποία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες εγγραφής τους.

Οι συμμετέχοντες διαλέγουν μια από τις πέντε κατηγορίες (expert, trial, Xlclass, veterans, hobby) για να αγωνιστούν και υπάρχει και η κατηγορία της γενικής από όπου και αναδεικνύονται οι τρεις μεγάλοι νικητές και στην οποία λαμβάνουν μέρος όσοι αγωνίζονται στις κατηγορίες “expert” και “trial”.

Το πρόγραμμα του 3ημέρου έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

12:00 - 19:00 γραμματεία-τεχνικός έλεγχος
20:00 - 22:00 παρέλαση στην πόλη, παρουσίαση στην πλατεία “Eληάς”, ενημέρωση αναβατών, συναυλία

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

08:00 - 15:00 αναγνώριση διαδρομής αγώνα –προλόγου με τα πόδια
17:30 – 19:30 ελεύθερα δοκιμαστικά προλόγου στην πλατεία Ρακτιβάν
20:00 – 23:00 βραδινός αγώνας προλόγου πλατείας Ρακτιβάν –απονομές προλόγου

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

10:30 – 15:30 εκκίνηση αγώνα, αγώνας, λήξη αγώνα
17:00 – 18:00 απονομές αγώνα – λήξη

Η συμμετοχή στο “Riv3r Enduro Crossing” δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές που θα συμμετάσχουν να απολαύσουν έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών και οργάνωσης και να ανακαλύψουν τα προσωπικά τους όρια, καθώς και της μοτοσυκλέτας τους.

Οι χορηγοί του αγώνα θα τύχουν διαφημιστικής προβολής πριν, στη διάρκεια και μετά τον αγώνα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, www.riv3r.gr, τα social media (Facebook, Instagram, Youtube), την αφίσα του αγώνα, το έντυπο βιβλίο που θα τυπωθεί σε 1500-2000 αντίτυπα, τον έντυπο, ηλεκτρονικό και ειδικό Τύπο.

Πέρα όμως από όλα αυτά, η οργανωτική επιτροπή του “Riv3r Enduro Crossing” έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή (application) που διατίθεται δωρεάν για smartphones-tablets μέσα από την οποία όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούν τις πληροφορίες γύρω από τον αγώνα, τις διαδρομές του, τα stage, τα paddocks, να πλοηγηθούν μέσα από το googlemaps στα σημεία που τους ενδιαφέρουν, να βρούν που θα μείνουν, θα φάνε και θα πιούν καφέ στην πόλη της Βέροιας, να παρακολουθούν ζωντανά τα αποτελέσματα του αγώνα καθώς και να έχουν άμεση μετεωρολογική πρόγνωςη του καιρού στα σημεία που τους ενδιαφέρουν.

Την οργανωτική επιτροπή του αγώνα πλαισιώνουν με την παρουσία τους οι περίπου 100 εθελοντές, ομάδα διάσωσης πλήρως εξοπλισμένη, ιατρική ομάδα πρώτων βοηθειών και ασθενοφόρα.

Ελπύζουμε να σταθείτε και εσείς αρωγοί μαζί μας σε αυτήν μας την προσπάθεια για την δημιουργία-διοργάνωση ενός αγώνα-θεσμού που θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους αναβάτες και θεατές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα γίνει πόλος έλξης για την πόλη της Βέροιας και κατ’επέκταση της χώρας μας.

Με εκτίμηση

Παπαδόπουλος Χαράλαμπος
Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα (Μ.Α.Ο.)

Αθανασουλόπουλος Δημήτριος
Εκτός Δρόμου Ομάδα (Ε.Δ.Ο.)

Ειδικός Κανονισμός του αγώνα

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 10:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon