.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 17:53

15ο Classic Endurance 2017

 

Από την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτας

 

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτας διοργανώνει για 15η συνεχή χρονιά το "Classic Endurance". Το "Classic Endurance" είναι ένας αγώνας regularity για κλασσικές μοτοσικλέτες κατασκευασμένες πριν το 1987, και χαρακτηριστικό γνώρισμα του είναι τα πολλά και δύσκολα χιλιόμετρα και οι ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες.

Για την φετινή χρονιά η οργανωτική επιτροπή επέλεξε το νησί της Λέσβου σαν τόπο διεξαγωγής του 15ου Classic Endurance.

Το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας (25-26-27 Φεβρουάριου), οι κάτοικοι του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις γηραιές κυρίες που θα περιπλανηθούν στο νησί έχοντας σαν έδρα την πόλη της Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα η διαδρομή θα είναι η παρακάτω:

Ημέρα 1η

ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΠΕΡΑΜΑ-ΠΛΩΜΑΡΙ-ΑΓΙΑΣΟΣ-ΑΧΛΑΔΕΡΗ-ΒΑΤΕΡΑ-ΚΑΛΛΟΝΗ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ημέρα 2η

ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΘΕΡΜΗ-ΜΟΛΥΒΟΣ-ΠΕΤΡΑ-ΣΙΓΡΙ-ΕΡΕΣΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ

(ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ)

Ημέρα 3η

ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ)

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, την Καθαρή Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαίμαχων του Παλλεσβιακού και των "επίλεκτων" της λέσχης. Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι:

  • Blue Stars Ferries
  • Hellenic Seaways
  • Ποτοποιεία Βαρβαγιάννη
  • Καφές Βελούτσου

Για περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., https://www.facebook.com/hellenicclassicmotorcycleclub, στα τηλέφωηνα 2103221821-2103221834 (Δευτέρα και Πέμπτη 20:30 - 23:00) και στο Classicbike.gr

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 17:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon