.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 10:03

Casey Stoner - Επιστρέφει στην Ducati!

 

Ως οδηγός εξέλιξης και πρεσβευτής

 

 

''Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω στην ομάδα της Ducati ως αναβάτης δοκιμών και ως πρεσβευτής της φίρμας - Κοιτάμε μπροστά γι' αυτά που έρχονται στο μέλλον." Με μία απλή δήλωση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP, Casey Stoner, ανακοίνωσε χτες 23 Νοεμβρίου, την επιστροφή του στην Ducati. Λίγο πριν, η Honda είχε προλάβει να ανακοινώσει ότι χωρίζουν οι δρόμοι τους.
Η επιστροφή του 30χρονου Stoner στην Ducati Corse, με την οποία κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2007, γίνεται στα πλαίσια της εξέλιξης των αγωνιστικών μοτοσυκλετών. Ο αναβάτης, ένας από τους πλέον ταλαντούχους που έχουν περάσει από τα MotoGP, θα εμφανιστεί στο World Ducati Weekend του 2016, στις 1-3 Ιουλίου, ενώ θα συμμετάσχει σε συγκεκριμένες δοκιμές των MotoGP με την ομάδα της Ducati.
Casey Stoner: “Ήταν ένα ωραίο ταξίδι με την ομάδα της HRC τα τελευταία πέντε χρόνια, με την νίκη του πρωταθλήματος το 2011, αλλά και τους φίλους που έκανα. Για το 2016, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω την επιστροφή μου στην Ducati με την οποία έχω πολλές αναμνήσεις. Είναι έτοιμος να υποστηρίξω την ομάδα, τους Andrea Dovizioso και Andrea Iannone, όπως μπορώ, Η Ducati αλλά και οι οπαδοί της ήταν μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου στην ζωή μου, και θα είναι σημαντικό για μένα που ενσωματώνομαι στην εταιρία, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο.”
Claudio Domenicali (CEO Ducati Motor Holding): “Ο Stoner πάντα βρισκόταν στις καρδιές μας και είμαι πραγματικά χαρούμενος που αποφάσισε να επιστρέψει στην οικογένεια μας. Ο Casey έχει ένα μοναδικό ταλέντο και με την εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά τον Gigi DallIna και τους δύο Andreas στην εξέλιξη της Desmosedici MotoGP.”

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 10:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon